Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ffp anlasmasina uyalim uymasina ama bu kadroyla avrupaya gidecek puani bile elde edemezsin, birak sampiyonlugu. en fazla 1-2 dandik ön eleme gecip esasli ilk rakibe karsi yeniliriz.

abi diyelim ki ffp falan her şey olurunda gitti
kısıtlama vs olmayacak
sence bu işten akıllanıp mı çıkarız yoksa eskisi gibi çarçura devam mı?
Akıllanırız her türlü

ŞL olursa belki biraz gaza gelirler ama açılacağımızı sanmam.

FFP ayrı bir bela açtı başımıza bu illet yüzünden şampiyonluktan tad amadık kiralıklara beleş ama yaşlı topçulara falan para baydık hep.Zaten büyük liglerle küçük liglerin arasındaki makasın açılmasını sağlayan bi illet yadırgamıyorum o yüzden.

Akıllanırız her türlü

ŞL olursa belki biraz gaza gelirler ama açılacağımızı sanmam.
O baştaki yönetimin ve hocanın inisiyatifinde değil mi admirim biraz? Mevcut olanlar kalırsa dediğin olur ama kendini göstermek isteyen bir yönetim ve farklı bir hoca ile yine abuk subuk işler yaparlar gibi geliyor.

O baştaki yönetimin ve hocanın inisiyatifinde değil mi admirim biraz? Mevcut olanlar kalırsa dediğin olur ama kendini göstermek isteyen bir yönetim ve farklı bir hoca ile yine abuk subuk işler yaparlar gibi geliyor.

tabiki yapacaklar yaw. Kulübü kasa gibi gören hırsızlar gelecek başa yine. verecekler diagne gibi adamlara 10-13.

kulüp satılmadan herhangi 1 akıllanma olmaz.

Nöbetin en güzel yanı kısa sürecek olması kimseyi alamazlar görürsünüz
kaçıncı transfer dönemi olacak bu rezil yönetimle bilmiyorum ama dünyanın neresinde bukadar hainlik yapılsa o yapanların yanına bırakmaz, yönetimden indirirlerdi. biz hala bu beceriksizlerden transfer bekliyoruz.

Yarın millet çat çat transfer açıklayacak bizimkiler aman maç var diyecek, öbür gün yine aynısı olacak bizimkiler aman maç sonrası oyuncuların morali bozulmasın hafta sonu maç var diyecek.
İğrenç bir kısır döngüye gidiyoruz allah sabır versin ne diyeyim
Bunlar alsa alsa aytaci alir yav. Rotasyon manyagi bunlar. Fatih terimde simdi yerlileri nasil oynatiyorum bak diyip. Yerlileri doldurur takima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt