- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
ffp anlasmasina uyalim uymasina ama bu kadroyla avrupaya gidecek puani bile elde edemezsin, birak sampiyonlugu. en fazla 1-2 dandik ön eleme gecip esasli ilk rakibe karsi yeniliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi diyelim ki ffp falan her şey olurunda gittiKankacım para yok maalesef.
Bunlar bile alınamayabilir.
Uefa FFP anlaşmasını da uzatabilir, şartları sağlayamayacağımız kesin.
Akıllanırız her türlüabi diyelim ki ffp falan her şey olurunda gitti
kısıtlama vs olmayacak
sence bu işten akıllanıp mı çıkarız yoksa eskisi gibi çarçura devam mı?
O baştaki yönetimin ve hocanın inisiyatifinde değil mi admirim biraz? Mevcut olanlar kalırsa dediğin olur ama kendini göstermek isteyen bir yönetim ve farklı bir hoca ile yine abuk subuk işler yaparlar gibi geliyor.Akıllanırız her türlü
ŞL olursa belki biraz gaza gelirler ama açılacağımızı sanmam.
O baştaki yönetimin ve hocanın inisiyatifinde değil mi admirim biraz? Mevcut olanlar kalırsa dediğin olur ama kendini göstermek isteyen bir yönetim ve farklı bir hoca ile yine abuk subuk işler yaparlar gibi geliyor.
Diagne hala dert lan içimde 13m a neler alınırdıtabiki yapacaklar yaw. Kulübü kasa gibi gören hırsızlar gelecek başa yine. verecekler diagne gibi adamlara 10-13.
kulüp satılmadan herhangi 1 akıllanma olmaz.
Yönetimin kazığı knk.Diagne hala dert lan içimde 13m a neler alınırdı
Ben mi gidip aldım lan Falcao'yuYönetimin kazığı knk.
falcao da taraftarın kazığı
kaçıncı transfer dönemi olacak bu rezil yönetimle bilmiyorum ama dünyanın neresinde bukadar hainlik yapılsa o yapanların yanına bırakmaz, yönetimden indirirlerdi. biz hala bu beceriksizlerden transfer bekliyoruz.Nöbetin en güzel yanı kısa sürecek olması kimseyi alamazlar görürsünüz
Bunlar alsa alsa aytaci alir yav. Rotasyon manyagi bunlar. Fatih terimde simdi yerlileri nasil oynatiyorum bak diyip. Yerlileri doldurur takimaYarın millet çat çat transfer açıklayacak bizimkiler aman maç var diyecek, öbür gün yine aynısı olacak bizimkiler aman maç sonrası oyuncuların morali bozulmasın hafta sonu maç var diyecek.
İğrenç bir kısır döngüye gidiyoruz allah sabır versin ne diyeyim
taraftar çok istedi, twitterda tepki gösterdi diye olur verilmiş. yönetimde geri adım atmamış almışBen mi gidip aldım lan Falcao'yu
Eskiden son gün transfer açıklarız diyorduk
Şimdi son gün bile transfer açıklanacağını düşünmüyor herkes
Vizyon yerlerde
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlar alsa alsa aytaci alir yav. Rotasyon manyagi bunlar. Fatih terimde simdi yerlileri nasil oynatiyorum bak diyip. Yerlileri doldurur takima