Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sike mike olaylari cikmasin diye mi sildirdi uyeligini sence peki?
Kendisi açıklamıştı zaten etik açıdan doğru olmayacak tepkiler alıyorum demişti tepki dediği akpliler ligin yarisi fenerli baskanlarla dolu ama göksel iyi ticaret adamıdır babasını bile kazıklar acımaz

hocası burda doğruluyor. Murat Elkatmış’ı da izliyormuşuz.

Apo'nun vizyonunda ve rehberinde Kasımpaşa, Alanya başkanları vardır.O yüzden de başlamadan bitiyor transfer dönemi.Tek umut menejer Davilla.O da Etobo gibi vasat oyuncuları çakmasin diye dua edecez artık.
Apo:Alo baskanum sizde basekatas diye biri varmis.
Alanya baskani:5 milyon euro
Apo:ozaman degustiryorum baskanum efecanu istuyorum. Illa birinu ver baskanum. Para gavura gitmesun baskanum

Saçma sapan 3. Lig takımlarının 'genç' oyuncularını alıp alıp kiraya veriyoruz arkadaş.

Gittikleri yerde de oynamıyorlar zaten.

Bomboş işker abi bomboş. Gözlerinin önünde ki Dorukhan'ı kaçırırlar, sonra genç oyuncuları takip ediyoruz ayağına bu tür saçma sapan gençleri getirip kiraya veriyorlar.

Hadi abi hadi.

tek tük yabancilar param ödenmiyor diye topukluyor anadolu kulüplerinden. eminim süper lig'de ve alt ligde aylik ücretleri ödenmeyen bir sürü oyuncu vardir. yani cogu yerli oyuncuyu rahatlikla alacaklarina karsilik serbest kalip transfer olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt