- 19 Haziran 2011
- 2.497
- 542
- 1.373
Hamlelerine dikkat et
Nası yani anlamadım..?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamlelerine dikkat et
Kendisi açıklamıştı zaten etik açıdan doğru olmayacak tepkiler alıyorum demişti tepki dediği akpliler ligin yarisi fenerli baskanlarla dolu ama göksel iyi ticaret adamıdır babasını bile kazıklar acımazSike mike olaylari cikmasin diye mi sildirdi uyeligini sence peki?
Gerek var mi
Napicaz o yawsagiHurma transferleri erkenden halletti. Emre Colak bu hafta oynayabiliyormus. Biz niye almadik ki erkenden Emre'yi. Hadi digerlerini halledemedin
transfere mi ?
Hirfan
Salih
Costa
Kuru
Ne dersiniz?
Hayirdir kulüp mü kapaniyor?
Niye ikiniz ayni anda geliyorsunuz bi salin be kardesimeger bu meblalar varsa burda devam eder oraya 2 sene sonra da gider o paraya![]()
Ismini anmak istemedigim sahsa
Babel fitse o oynasin fv arkasi
Attigin adimlarin sonuclarini dusunNası yani anlamadım..?
sistemimizde belhanda alert belirdi destek amacli geldi belhandasimNiye ikiniz ayni anda geliyorsunuz bi salin be kardesim
Nerede çer çöp var toplayın menemensporun bile yeteneksiz gencini arayıp tarayıp bulmuşlar şükür buna menemensporda ayaksız diyorduk
Futbol Anadolu
@FutbolAnadolu
·
12d
ÖZEL | Galatasaray, Menemenspor'un 20 yaşındaki savunma oyuncusu Furkan Bayır'ı kadrosuna katmak istiyor. Furkan Bayır, bu sezon TFF 1.Lig'de 14 maça çıktı, 1260 dakika süre aldı.
Apo:Alo baskanum sizde basekatas diye biri varmis.Apo'nun vizyonunda ve rehberinde Kasımpaşa, Alanya başkanları vardır.O yüzden de başlamadan bitiyor transfer dönemi.Tek umut menejer Davilla.O da Etobo gibi vasat oyuncuları çakmasin diye dua edecez artık.
Attigin adimlarin sonuclarini dusun
Şakası bile sinir bozuyor.Apo:Alo baskanum sizde basekatas diye biri varmis.
Alanya baskani:5 milyon euro
Apozaman degustiryorum baskanum efecanu istuyorum. Illa birinu ver baskanum. Para gavura gitmesun baskanum
Nerede çer çöp var toplayın menemensporun bile yeteneksiz gencini arayıp tarayıp bulmuşlar şükür buna menemensporda ayaksız diyorduk
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Menemensporda kaleci Selmani ve sol kanat Murat Elkatmış dışında yetenekli bir genç oyuncu yok onlar iyi ama özellikle Selmani yetenekli bayaNerede çer çöp var toplayın menemensporun bile yeteneksiz gencini arayıp tarayıp bulmuşlar şükür buna menemensporda ayaksız diyorduk
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi