Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
40 dk sonra transfer aciklamasi mi bekliyosun40 dk kaldi. Hemen transfer aciklanmazsa istifa edin. Yazin iyi agzimiza ettiniz zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 dk sonra transfer aciklamasi mi bekliyosun40 dk kaldi. Hemen transfer aciklanmazsa istifa edin. Yazin iyi agzimiza ettiniz zaten
24 kişilik kadron var diyelim hadi.
İlk 11 de 3 tane yıldızın var onlara 3 milyon versen 9 oldu.
Geri kalan 8 kişiye 2şer milyondan versen 16 eder.
İlk 11 harici Geri kalan 13 kişiye 1er milyon euro versen bile toplam bütçen 38 milyon ediyor yahu.
Hadi yuvarlak hesap 40 diyelim.
40 milyon euroluk bütçeyle bi cacık yapamayan yöneticilerinde aklını seveyim
Musap kufur edememek canini acitmiyor mu40 dk kaldi. Hemen transfer aciklanmazsa istifa edin. Yazin iyi agzimiza ettiniz zaten
Nah toparlarız.Yansirsa cok iyi kiralik miralik birilerini gonderirsek iyi biseyler toparlariz
bu semihin bi banlanmasi lazim sanki 1 hafta olabilirNah toparlarız.
gerekirse bi agac satin alip kapa bildirsinlerGS admini 19.05 olsada Aytacin ses kaydini paylassam diye heycandan uyumaz Bu gece kank
Bence yazmaya başla 00.00 da göndere basarsınGece 12yi bekliyorum transfer gelmezse tüm yönetimin 7 sülalesine rahmet okuyacağım.
Hazırım da bekliyorumBence yazmaya başla 00.00 da göndere basarsın
Semihle anlaşmamız var; bir daha küfür etmeyeceğine dair söz verdi; zaman geçer unuturum sanıyordur belki ama unutmadm.bu semihin bi banlanmasi lazim sanki 1 hafta olabilir
gerekirse bi nando sözlesme uzatma kapi bekliyorum öglene.40 dk sonra transfer aciklamasi mi bekliyosun
yazin 7/24 edecektim olsaydi. anca küfür nöbetinde patladikMusap kufur edememek canini acitmiyor mu
2 yıl önce 30 kağıt verdiler bu çocuğa
belhanda olursa sevinir misingerekirse bi nando sözlesme uzatma kapi bekliyorum öglene.
Muslera'dan sonrası ağır skandal ya gerçekten aklım almıyorSu maaslara baksana, tabi para kalmaz. 30 milyon euro sadece bunlara gidiyor
Falcao 5
Feghouli 4
Belhanda 4
Muslera 4
Babel 3
Diagne 2.5
Akbaba 1.75
Linnes 1.5
Etebo 1.2
Sener 1
Jimmy 1
Mod kulislerini kullanıp mapusu geri açtır musap. Ocak 20 gibi küfür ederim ben bari orada takılayımyazin 7/24 edecektim olsaydi. anca küfür nöbetinde patladik
Muslera 2 milyon euro'ya düsmeli. Bunlar da gönderilmeli.Muslera'dan sonrası ağır skandal ya gerçekten aklım almıyor