Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfancan'ın hep fbli olduğunu düşünürdüm önceden niye bilmiyorum
Rtaşımız olduğunu bilmek ve takımımız için ter dökmeye istekli olması beni mutlu etmekte

Konuşulan isimleri görünce Drogba ve Sneijder'i devre arasında transfer eden efsane başkan Ünal Aysal başkanı saygıyla anasim geldi...Bu arada Ilgaz Çınar Diagne-Basaksehir mevzuunda konu İrfacan değil Crivelli ile takas diyor.Allah'im tam Abdurrahim başkanın vizyonuna uygun hareketler.

bodo nun forveti Junker Union Berline önerilmis

Kılınç daha iyi olur Salih yerine o kurguda. Şutör bir sağ iç isterdim ama ben daha çok.

Feghouli oynar diye düsünüyorum. Sol tarafa Kilinci ceker ve sag tarafa biraz hizli bir kanat alinirsa takim baya güclü olur. Ama bu düsünce bana baya gercekci disi geliyor.

Konuşulan isimleri görünce Drogba ve Sneijder'i devre arasında transfer eden efsane başkan Ünal Aysal başkanı saygıyla anasim geldi...Bu arada Ilgaz Çınar Diagne-Basaksehir mevzuunda konu İrfacan değil Crivelli ile takas diyor.Allah'im tam Abdurrahim başkanın vizyonuna uygun hareketler.
yok kardeşim bu adamlar ligimizin dışına çıkamıyor transferde , Giresunlar Adana Demirspor lar çıkıyor bunlar yok , vizyon bu kadar

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli oynar diye düsünüyorum. Sol tarafa Kilinci ceker ve sag tarafa biraz hizli bir kanat alinirsa takim baya güclü olur. Ama bu düsünce bana baya gercekci disi geliyor.
Bence de İrfan gerçek dışı bir hedef. Sözleşme uzatmasa olabilirdi belki.

1 m euro bütçemiz var, bunu unutmak hayalcilik şu an için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt