Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu takımın beyni yok oyun içinde beyin yok , belhanda malı için sneijderi yediler sağ açık feghouliden 10 numara yapmaya çalıyoruz, emre akbaba desen futbol onu bırakmış o bırakmıyor, yemin ederim pelkas bile bizim takımda çok i yapar. allah sonumuzu hayır eğlesin ama gidişat hiç iyi değil . Fatih hoca bırakmazsada değieşeceği yok taktik yok teknik yok takım ruh gibi oynuyor.

Geçen dönem ki transfer rezilliğinden sonra yönetimin dün akşam en az 2 oyuncu açıklaması gerekiyordu. Bunlardan transfer falan beklemeyin yine satmadan alamıyoruz masallarıyla uyutacaklar taraftarı.
karagümrük bile borini,bertolochi,emre çolakı aldı bu hafta oynatabilir mesela ama bizim abdurahim ancak ona buna teşekkür etmekle geçinsin.

Kerem ve babelin ikinci yarinin basinda oyuna girmemesi rezillik.fatih hocaysa eger bu degisikliklerden sorumlu olan,buyuk aptallik yaptığı. Yani sevgim yanlışını söyleme engel değil.bi takim nasil böyle gerzekce mac kaybeder ya.9 eksikle geldiğin deplasmanda 3 gol atiyosun,2 tane bos kaleye kaciriyosun,2 tane karsi karsiya kaciriyosun ama yeniliyosun yok yere
katılıyorum konya spor öndeyken iki oyuncu değiştirdi bizde tık yoktu

Ozan satıldığı anda irfan fbde dorukhanla da sene sonu anlaştılar

sampiyonluk dün gece gitti malesef
mevcut kadroyla biraz top oynayan her takim bizi yener
kalite olarak cok fazla eksik var
oyun sablonumuz da yok yillardir

Kenan Karaman inat etti ve sezon sonunda Galatasaray'da oynayacağını söyledi. Projenin başarılı olması oldukça muhtemeldir. Ayrıca Kenan bu yaz Türkiye ile Avrupa Şampiyonası'na katılmak istiyor.

Sky ile yaptığı röportajda Karaman; "Bunu açıkça söylüyorum" dedi. "Taraftarların endişelenmesine gerek yok. Fortuna için sezon sonuna kadar savaşacağım. Önümüzdeki aylarda sadece Düsseldorf'taki misyonuna odaklanmak ve büyük hedeflere ulaşmak istiyorum. Sonra vedalaşacağız''

1609921526820.webp

Kenan Karaman inat etti ve sezon sonunda Galatasaray'da oynayacağını söyledi. Projenin başarılı olması oldukça muhtemeldir. Ayrıca Kenan bu yaz Türkiye ile Avrupa Şampiyonası'na katılmak istiyor.

Sky ile yaptığı röportajda Karaman; "Bunu açıkça söylüyorum" dedi. "Taraftarların endişelenmesine gerek yok. Fortuna için sezon sonuna kadar savaşacağım. Önümüzdeki aylarda sadece Düsseldorf'taki misyonuna odaklanmak ve büyük hedeflere ulaşmak istiyorum. Sonra vedalaşacağız''

Ekli dosyayı görüntüle 107218
Kocum Kenan. Önce bizi 1.lige götür, ardindan Gsimi sampiyon yap

Bafetimbi Gomis: "Benim önceliğim Galatasaray'da kalmaktı, ben zam talep etmedim. Kontratımı uzatmak istedim ve reddedildi."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt