Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabii ki bu yazdıklarım gerçekleşmeyecek ben de biliyorum ama takımda ciddi transfere ihtiyaç var

1)Onyekuru
2)Sağ bek
3)İrfancan

Muslera
Bustos-Luyindama-Marcao-Saracchi
Taylan
Feghouli-İrfan
E.Kılınç-Babel-Onyekuru

Tabii bu bile yetersiz Falcao'nun futbol hayatı bitti umarım Galatasaray'ı sömürmeyi bırakırsa bir forvet transferi de gündeme gelmeli, Babel oyuna girdi oynadı eyvallah ama güvenebileceğimiz bir oyuncu değil Diagne yine aynı. Taylan'a doğrudan bir alternatif lazım. Luyindama'nın satılma ihtimali gündemde ama mevcut durumuyla kimsenin o düşündüğümüz bonservisleri ödeyeceğini sanmıyorum. Aslında Emre Kılınç'ın sağ kanattaki varlığı da sıkıntılı ama mevcut şartlarda İrfancan'ın orada olmasını çok daha isterim o ince işleri çok rahat yapar İrfan

Falcaoa ayni parayi veren olmaz MLS'de. Ligin en fazla maas alan oyuncusu Chicharito ve o tek 7,2 milyon dollar brüt maas aliyor. California'da yasiyor diye, yarisindan fazlasi vergiye gidiyordur.

Miaminin zaten Designated Player yeri kalmadi.

ErDKC2FXYAs8cD9

Bize gelmeden öncede istiyolardı şimdi de istiyolar.Reklam gibi sebeplerden dolayıdır.Gitsin de istiyosalar bahçeye korkuluk niyetine alsınlar :D

Öyle şey mi olur yav

Bundan kurtulmanın tek yolu futbolu bırakması olur

Maaşını falan bırakacak kadar da karakterli görmüyorum

Çok ağır konuşurum da neyse.

Trezeguet de gelecek mi simdi Onyekuru de gelirse? Cunku kadroda yabanci kontenjani icin pek yer yok.
Etebo & Sekidika ve Falcao ile yola devam etmeye hiç gerek yok aslında Galatasaray'a katabilecekleri çok bir şey kalmadı. Bununla birlikte çok acil bir sağ bek ihtiyacımızın olduğunu göz önüne alırsak Omar'ın lisansı askıya alınabilir sene sonuna kadar

4 yabancı kontentajı açılabilir ki Onyekuru & Yabancı bir sağ bek transferi çok elzem duruyor. Trezeguet gelebilir veya İrfan'ın transeri mümkün olursa Emre Kılınç sağ kanada geçebilir

Tabii bunların hepsi farazi şeyler Onyekuru'yu bile almayı başarabileceğimizi sanmıyorum...

Omar out sağ bek in
Etebo out seri in (pek istemiyorum ama bunlar daha iyisini bulamaz şu anda kimse olmayacağına gelsin yine de)
Jesse out onyekuru in
Falcao out gomis tarzı forvet in

Bunlar yapılabilse yeterli olur şimdiye kadar ki aptal saptal işleri yapmazsak kırmızı kartlar bireysel hatalar gibi şampiyon olmamak için hiçbir sebep yok

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Monaco nun B takiminda (böyle bir takim varsa) oynamadiysa Onyekuru en son 19 Eylül de maca cikmis ve 7 dakika oynamis.

Seri ise
Bunu da almışlar

Şaka maka eleman birebirde çok iyi. Bizim Keita nın atanamamış versiyonu gibi geldi

Son vuruş yeteneksizi ama belli ki

Transfermarkt'taki fotografi müthis.

358948-1589452073.jpg

çok bosuna puan kayıpları gitti,bi hiç ugruna.kayseri,alanya,karagümrük,antalya ve konya.hepsini de alabilirdik,işin tuhafı.tamamen kaybetmiş değildik mac içinde maçı.

emre akbaba o kadar aptalki,hocanın ondaki ısrarında ondan hala beklentisi oldugunu farkdemeyecek ve takım için mücadele etmeyecek kadar düşmüş ve sefil.yani cok yazık,dün emre akbaba oyundayken top ayagına geldiğinde hala beklentim vardı.çünkü yetenekli,cezasahasında tehlikeli bi adam.

Demek ki kalitede sıkıntı yok .sıkıntı nerde acaba oyuncu değişiklikleri olabilir mi yada yanlış Kadro.Bu maçların hepsinin ilk yarısı çöpe gitti neden acaba

ne selcuk ne engin ne melo 2011-2012de takımdan bos yere ayrı kalmadılar.ama feghouli bey,arda bey,emre kılınc bey,marcao bey takımın oynadıgı oyunun belkemiğiyken gereksiz kartlar görüyor,kendilerine bakmıyolar.bi takım as 11inden bu kadar eksik cıkar mı maclara ya?hep 5-6 eksik oluyo

çok bosuna puan kayıpları gitti,bi hiç ugruna.kayseri,alanya,karagümrük,antalya ve konya.hepsini de alabilirdik,işin tuhafı.tamamen kaybetmiş değildik mac içinde maçı.

emre akbaba o kadar aptalki,hocanın ondaki ısrarında ondan hala beklentisi oldugunu farkdemeyecek ve takım için mücadele etmeyecek kadar düşmüş ve sefil.yani cok yazık,dün emre akbaba oyundayken top ayagına geldiğinde hala beklentim vardı.çünkü yetenekli,cezasahasında tehlikeli bi adam.

4. golda defansa katkisini gördün mü? Insan bari yalandan sprint atar... Onu bile yapmadi.

Falcao:

"Galatasaray çok büyük bir kulüp. Burada çok seviliyorum. Ama oynayamadığım için mahcubum. Beni sevenlere, Falcao ismine, aileme karşı mahcubum, sayın başkana, Fatih Terim'e karşı mahcubum. Acaba futbolu bırakmam mı gerekiyor?"

(🔗 Zeki Uzundurukan | A Spor)

Zeki falcaonun kariyerini bitirecek

Seri ve Henry bittiyse forvete gerek yok,Babel ve Oğulcan bir şekilde idare eder.Öncelik 6 ve 10 numaraya verilmeli.Taylan iyi niyetli olsa da savunma zafiyeti olduğu için stoperden biri yerini boşalttı mı kademeye girmiyor.Taylan Seri orta sahası savunmanın ortasını yine kara deliğe çevirir,bize orjini ön libero olan 1.85+ 6 numara ve takımda hiç olmayan şutör duran topçu bir 10 numara lazım.

Taylan 6 no
Soso 10 no Henry

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt