Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dennisi kimse istemezse, D'Avila oyuncu Brüggede ceza yemisti ve forma sansi bulamiyor diye degeri düsmesin diye, 5 aylina Galatasaraya kiralik götürüyüm der. Hoca bizimkiler baska birseyi beceremiyor diye tamam o zaman gelsin der ve adam sene sonu geri belcikaya döner gercekten gelirse...

belhandanin tabi ki melo drogba burak bunlarla ben de oynasam oynardim sneijder balonun tekidir
Belhandaci baska oyuncuya balon diyor. Belhanda bidonun tarihimizin kazigin tekidir. fernando gomis nzonzi seri mariano nagatomo, feghouli ile oynadi. en kötü rezil olan bu fasli rezildi. Avrupa da kirmizi yedirtti, ligde hainlikleriyle ugrasiyoruz ne sacmaliyorsun yine

Belhandaci baska oyuncuya balon diyor. Belhanda bidonun tarihimizin kazigin tekidir. fernando gomis nzonzi seri mariano nagatomo, feghouli ile oynadi. en kötü rezil olan bu fasli rezildi. Avrupa da kirmizi yedirtti, ligde hainlikleriyle ugrasiyoruz ne sacmaliyorsun yine
aynen bak hepsi dehlendi bi belhanda kaldi nzonzi seri ile oynasak ya niye o kadar iyilerdi de gonderdiler ahah uza musap isine bak transfer donemi basladi falcao real madride gidiyor iddiasi gibi basliklara devam et:puhaha:

aynen bak hepsi dehlendi bi belhanda kaldi nzonzi seri ile oynasak ya niye o kadar iyilerdi de gonderdiler ahah uza musap isine bak transfer donemi basladi falcao real madride gidiyor iddiasi gibi basliklara devam et:puhaha:
Belhanda yi pohpohlayip Messi veya kendi mesihin olarak ilan etmekten daha iyidir be :) Yürü git simdi hayal dünyanda yasamaya devam et Belhandanin her sene ballondor kazandigini düsün

Brugge'nin ön hattında olan tüm siyahi oyuncular kaliteli. Diatta aralarında en iyisi ama Dennis'te çok kaliteli oyuncu geçen yıl Barnebau'da şov yapmıştı. Alabilirsek büyük iş olur. Samatta'nın övüldüğü yerde Dennis arşa çıkarılmalı.

Belhanda yi pohpohlayip Messi veya kendi mesihin olarak ilan etmekten daha iyidir be :) Yürü git simdi hayal dünyanda yasamaya devam et Belhandanin her sene ballondor kazandigini düsün
hayal kuran sizsiniz sino olsa soyle oynardi boyle oynardi diye ahah herif futbolu bizdeki son senesinde bitirmis 3 sene daha para yemis hayalini kuruyosunuz :puhaha:

Adam GS icin foruma girmiyor sirf Belhanda’yi konusmak icin giriyor, her postu Belhanda hakkinda. Hic futbol konustugunu gormedim. Sneijder’e balon diyen birini de ilk kez goruyorum.
yav hadi yusuf hadi git belhanda fotosu paylas
her post belhanda hakkinda imis benden cok yazan sizsiniz onlara cevap verince bana niye patliyor olay? futbol konustugumu gormuyormus nereye baktigina bakli yusuf kendin ne konusuyosun da bana oyle diyosun git bak hemen her konuda fikrimi soylemisimdir senin gibi yaverler fikrini soyleyemedigi icin sana oyle geliyor olabilir mi youssouphh simdi kuyuna don :puhaha:

hayal kuran sizsiniz sino olsa soyle oynardi boyle oynardi diye ahah herif futbolu bizdeki son senesinde bitirmis 3 sene daha para yemis hayalini kuruyosunuz :puhaha:
Adamin en les senesini senin o hayal dünyanda ballon dor sahibi gördügün Belhandanin en iyi sezonuna 10 basti. Hatta en iyi oyununa bile 10 basti en kötü oyununu ne anlatmaya calisiyorsun sen? Harbiden bos yapma kaybol surdan, halen belhanda diyor

............ Sneijder........
........Burak.......Drogba

.................Belhanda..........
..........Oğulcan.... Diagne

Geldiğimiz noktaya bak arkadaş.

Oldu olacak transfer kurululun başına da D'avila gelsin Abdürrahim Bey ne iş görüyor orda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt