Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.148
- 25.484
- 3.183
şu acun'un kanalını izleyip üye olan GS'liler varsa yazıklar olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayakta durmuş halinden bi hayır görmüyoruz zaten bari yıkılsın da en azından topu kaptırmayıp faul kazandırmış olur.çiroz olmazsa yapi ayakta duramaz adnan bunu unutma
ayakta durmuş halinden bi hayır görmüyoruz zaten bari yıkılsın da en azından topu kaptırmayıp faul kazandırmış olur.
bu 10 milyon teklif verilen süper starımıza 1 milyon falan veren yok mu şimdi peki?
şu acun'un kanalını izleyip üye olan GS'liler varsa yazıklar olsun
Apaçi yüzünden defedilen oyuncu altı ay sonra Nice'den de defedilip futbolu bırakma noktasına geldi Araplara sığındı. Apaçide ise daha geçen senenin başında 10M'luk teklif vardı hocamız yollamadı diye haberler çıktı. Bitmiş tükenmiş adamdan medet umacaksak 50 yaşındaki Hagi yarın başlasın o zaman.
Bazen cidden salladığımız Fenerbahçeliler gibi kendi gerçekliğinizi yaratıyorsunuz diye şüpheleniyorum.
Katılıyorum. Yaşı kaç olursa olsun Sneijder o sene Belhanda'dan iyi performans verirdi. Ayrıca bana göre Sneijder'ın buradan gönderiliş şekli adamı mental olarak bitirdi. Fransa kariyerini kesinlikle buna bağlıyorum. E yaşı da malum,sonrasında ise toparlayamadı.Sneijderin sozlesmesinin bitisine 1 yil vardi. O yil oynasa çakma 10 un 100 kati katki verecekti. Ustelik 10 milyonu da çöpe atmayacaktik.
Nerden biliyorsun vereceğini? Takım sezon başı kampındayken İbiza'da garsonluk yapıyordu koca göbeğiyle, bizden sonra gittiği Nice'de ligde sadece 5 maça çıkabildi ve yine aynı adam 6 ay sonra Nice'den yaka paça atıldı. Öyle bir durumdaydı ki Avrupa'da hatta Amerika'da Wesley Sneijder etiketine rağmen kulüp bulamadı Arabistan'a gitti. Bu sezonda Yolentheyle arasındaki sorunlarda iyice ayyuka çıktı ve mental olarakta çökmeye başladı.Sneijderin sozlesmesinin bitisine 1 yil vardi. O yil oynasa çakma 10 un 100 kati katki verecekti. Ustelik 10 milyonu da çöpe atmayacaktik.
yav he mental olarak bitirdi adamin takim umrunda olsa niye kamplara gec gelsin keyfine bakiyordu belhanda geldiginde bile kampta degil ibizada yatistaydi fransaya gitti 2 mac oynamadi adam akilli nefes nefese kalıyordu belhandanin sov yaptigi nicede birakin bu ayaklari her topu alip 50 sut atacak da 2-3 tanesi catala girecek sonra kral olacak geeeccKatılıyorum. Yaşı kaç olursa olsun Sneijder o sene Belhanda'dan iyi performans verirdi. Ayrıca bana göre Sneijder'ın buradan gönderiliş şekli adamı mental olarak bitirdi. Fransa kariyerini kesinlikle buna bağlıyorum. E yaşı da malum,sonrasında ise toparlayamadı.
Lan kuzen yine saçmalamışsın yayav he mental olarak bitirdi adamin takim umrunda olsa niye kamplara gec gelsin keyfine bakiyordu belhanda geldiginde bile kampta degil ibizada yatistaydi fransaya gitti 2 mac oynamadi adam akilli nefes nefese kalıyordu belhandanin sov yaptigi nicede birakin bu ayaklari her topu alip 50 sut atacak da 2-3 tanesi catala girecek sonra kral olacak geeecc