Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O cocugu 5 milyona vermezler. 24 yasindaki Azmounu bile 12 milyona satmislar ve bu gencide +10a satmayi isterler.

Beşiktaş eski başkan adayı Hürser Tekinoktay: "Seçilseydik Gareth Bale, Beşiktaş'a gelecekti. Gareth Bale'i getireceğim diyen kişi İspanya Kralı'nın arkadaşı Toshack, Real Madrid'in efsanesi. Siz buna inanmazsanız o zaman siz Beşiktaş'ın büyüklüğünü de bilmiyorsunuz."

Beşiktaş eski başkan adayı Hürser Tekinoktay: "Seçilseydik Gareth Bale, Beşiktaş'a gelecekti. Gareth Bale'i getireceğim diyen kişi İspanya Kralı'nın arkadaşı Toshack, Real Madrid'in efsanesi. Siz buna inanmazsanız o zaman siz Beşiktaş'ın büyüklüğünü de bilmiyorsunuz."

adı konamayan büyüklüklerden mi

Teklifler basında yer alan şeyler güvenilir duyumcu arkadaşlarla bunu onayladı yani en azından belli bir somut gerçekliği var ama bizden ayrıldıktan 6 ay sonra futbolu bırakıp süt danası kıvamına gelen arkadaşı gittikten sonra 2 sezonda da şampiyon olmamıza rağmen ahlar vahlarla anmak, kalsa şöyle uzaktan yazardı falan demek ise soyut.

Bilmiyorum meramımı anlatabildin mi

Sağ üst adale grubunda orta düzeyde zorlanma (kısmi yırtık ve kanama) tespit edilen Radamel Falcao’nun tedavisine başlandı.

Teklifler basında yer alan şeyler güvenilir duyumcu arkadaşlarla bunu onayladı yani en azından belli bir somut gerçekliği var ama bizden ayrıldıktan 6 ay sonra futbolu bırakıp süt danası kıvamına gelen arkadaşı gittikten sonra 2 sezonda da şampiyon olmamıza rağmen ahlar vahlarla anmak, kalsa şöyle uzaktan yazardı falan demek ise soyut.

Bilmiyorum meramımı anlatabildin mi

bu 10 milyon teklif verilen süper starımıza 1 milyon falan veren yok mu şimdi peki?

Bjk butun maas butcesi= bale in aldigi para.
Toplama cikarma bilmiyor

hamza hoca keske fatih hocanın yardımcısı olsaydı,leventten iyi müdahale edecegi kesindi oyuna.nasıl olsa fatih hoca sonrası hamza gelecek mecbur ve kupalara devam edecek

Nöbetteki mesajları okuyunca çöküyorum bu takımdan bişey olmaz diyorum çok büyük karamsarlık var. Acaba takım ne düşünüyor

umarım hamza hoca basımızda 1-2 şampiyonuk daha yasar ve avrupada da görev alıp kendini iyce geliştirme imkanı bulur.basarılı olsun

yazın bize satmamıslar zaten,haberlerde gördüm.ucuk rakamlar dönüyodu haberde

Bizim öyle oyunculara artik gücümüz yetmez. Yani parlamis 19-20 yasindaki cocuklar icin, dandik liglerde olsalar bile artik baya ucuk fiyatlar ödeniyor. Biz daha cok Marcao tarzi 22-23 yasinda, yarim veya en fazla 1 senedir iyi oynayan oyunculara yönelmeliyiz. Onlar normalde cok ucuk rakamlar ödenmeden de alinabiliniyor. Öyle adamlari 1,5-2 sene parlatarsan, +10 milyona rahat satarsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt