Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
ruyasinda ibizada 105 kilo oldugunu goruyormuso hırbo rüyasında bile böyle goller atmaya cesaret edememiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ruyasinda ibizada 105 kilo oldugunu goruyormuso hırbo rüyasında bile böyle goller atmaya cesaret edememiştir.
yazın bize satmamıslar zaten,haberlerde gördüm.ucuk rakamlar dönüyodu haberdeO cocugu 5 milyona vermezler. 24 yasindaki Azmounu bile 12 milyona satmislar ve bu gencide +10a satmayi isterler.
Transfermarkt değeri bile 10 milyon. Yani dediğin gibi geçiniz,imkansız ötesi.O cocugu 5 milyona vermezler. 24 yasindaki Azmounu bile 12 milyona satmislar ve bu gencide +10a satmayi isterler.
transfrmarket rakamlarla oynuyo sanırım ama 7-8 milyon eder evetTransfermarkt değeri bile 10 milyon. Yani dediğin gibi geçiniz,imkansız ötesi.
Beşiktaş eski başkan adayı Hürser Tekinoktay: "Seçilseydik Gareth Bale, Beşiktaş'a gelecekti. Gareth Bale'i getireceğim diyen kişi İspanya Kralı'nın arkadaşı Toshack, Real Madrid'in efsanesi. Siz buna inanmazsanız o zaman siz Beşiktaş'ın büyüklüğünü de bilmiyorsunuz."
çiroz olması o apaçinin tek marifeti. doğru diyorsunruyasinda ibizada 105 kilo oldugunu goruyormus
Teklifler basında yer alan şeyler güvenilir duyumcu arkadaşlarla bunu onayladı yani en azından belli bir somut gerçekliği var ama bizden ayrıldıktan 6 ay sonra futbolu bırakıp süt danası kıvamına gelen arkadaşı gittikten sonra 2 sezonda da şampiyon olmamıza rağmen ahlar vahlarla anmak, kalsa şöyle uzaktan yazardı falan demek ise soyut.
Bilmiyorum meramımı anlatabildin mi
Bjk butun maas butcesi= bale in aldigi para.Beşiktaş eski başkan adayı Hürser Tekinoktay: "Seçilseydik Gareth Bale, Beşiktaş'a gelecekti. Gareth Bale'i getireceğim diyen kişi İspanya Kralı'nın arkadaşı Toshack, Real Madrid'in efsanesi. Siz buna inanmazsanız o zaman siz Beşiktaş'ın büyüklüğünü de bilmiyorsunuz."
Miami'de devam eder artık tedaviyeSağ üst adale grubunda orta düzeyde zorlanma (kısmi yırtık ve kanama) tespit edilen Radamel Falcao’nun tedavisine başlandı.
yazın bize satmamıslar zaten,haberlerde gördüm.ucuk rakamlar dönüyodu haberde
çiroz olmazsa yapi ayakta duramaz adnan bunu unutmaçiroz olması o apaçinin tek marifeti. doğru diyorsun