- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
o gürcü cocugu alsınlar işte,fazla istatistikte yapmamıs sansımıza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tip tam 20 yazarım sonra kaçarim bir şekilde Avrupa'ya şekli şemali düzeltirim tipi
NKFVASYöneticimiz hakemlere beyaz sayfa açar taraftar forumumuz çağdaş medeniyet forumu yapar nerede Cimbom Old Boys ruhu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok Yok senin ironini anladımNKFVAS
Ciddi mi sandın kardes?
FAA
Fenerli geldiği gibi kanadını elini verir yollarız

bende fb ve bjknin gol atacagı dakikalara kadar bilyorum ama yakında şişleyecegim bu iki takımı da,totemimden kurtulamaları imkansızEvet renktas mecbur izliyorum mümkün olduğunca çoğu ligi para kazanıyorum bundan
yuzu iyi tokat kaldirir bunun
Adamlar bir büyü yaptırdı 20 sene çıkaramadık bizimde böyle bir şey yapmamız lazımbende fb ve bjknin gol atacagı dakikalara kadar bilyorum ama yakında şişleyecegim bu iki takımı da,totemimden kurtulamaları imkansız
ocak sonu,şubat ve mayıs 2021 de sular durulmaz ikisinde deAdamlar bir büyü yaptırdı 20 sene çıkaramadık bizimde böyle bir şey yapmamız lazım
ben bütün cezalarımı febeye ve bejekeye küfür ettiğim için aldım.Cidden son derece medeni bir forumuz.Rakibi ve transferlerini övmekte olsun ,anlşaşma aşamasında olsun febe ve bejekelilerden bile daha önce öğreniyoruz bazı arkadaşlar sayesinde sağolsunlarNKFVAS
Ciddi mi sandın kardes?
FAA
Fenerli geldiği gibi kanadını elini verir yollarız
Tam Volkan ayisina uzaktan sokacak bir oyuncuydu. Ah pardon bizim de öyle bir oyuncumuz vardi ama bir apaci yüzünden def edilmisti.
Apaçi yüzünden defedilen oyuncu altı ay sonra Nice'den de defedilip futbolu bırakma noktasına geldi Araplara sığındı. Apaçide ise daha geçen senenin başında 10M'luk teklif vardı hocamız yollamadı diye haberler çıktı. Bitmiş tükenmiş adamdan medet umacaksak 50 yaşındaki Hagi yarın başlasın o zaman.
Bazen cidden salladığımız Fenerbahçeliler gibi kendi gerçekliğinizi yaratıyorsunuz diye şüpheleniyorum.
Onlar Galatasaraylı Galatasaray düşmanı rdash. Ciddiye almamak en iyisi. Bilerek yapıyorlar. İlk mağlubiyette ortaya çıkarlar sene sonu şampiyon olunca da yüzsüz gibi sevinirlerben bütün cezalarımı febeye ve bejekeye küfür ettiğim için aldım.Cidden son derece medeni bir forumuz.Rakibi ve transferlerini övmekte olsun ,anlşaşma aşamasında olsun febe ve bejekelilerden bile daha önce öğreniyoruz bazı arkadaşlar sayesinde sağolsunlar
o hırbo rüyasında bile böyle goller atmaya cesaret edememiştir."Şut nedir, gol nedir nasıl atılır?" adli ders!
Written by Wesley Sneijder
Tüm çakma 10 numaralara ders olarak gosterilmeli! Belki biseyler kaparlar!!