Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o gürcü cocugu alsınlar işte,fazla istatistikte yapmamıs sansımıza

NKFVAS

Ciddi mi sandın kardes?

FAA

Fenerli geldiği gibi kanadını elini verir yollarız
ben bütün cezalarımı febeye ve bejekeye küfür ettiğim için aldım.Cidden son derece medeni bir forumuz.Rakibi ve transferlerini övmekte olsun ,anlşaşma aşamasında olsun febe ve bejekelilerden bile daha önce öğreniyoruz bazı arkadaşlar sayesinde sağolsunlar

Tam Volkan ayisina uzaktan sokacak bir oyuncuydu. Ah pardon bizim de öyle bir oyuncumuz vardi ama bir apaci yüzünden def edilmisti.

Apaçi yüzünden defedilen oyuncu altı ay sonra Nice'den de defedilip futbolu bırakma noktasına geldi Araplara sığındı. Apaçide ise daha geçen senenin başında 10M'luk teklif vardı hocamız yollamadı diye haberler çıktı. Bitmiş tükenmiş adamdan medet umacaksak 50 yaşındaki Hagi yarın başlasın o zaman.

Bazen cidden salladığımız Fenerbahçeliler gibi kendi gerçekliğinizi yaratıyorsunuz diye şüpheleniyorum.

sezon bası ucuk rakamlar uydurmuslar ama 5 milyona bitebilir gibi,luyindma ve diagne satılır ınsallah

Apaçi yüzünden defedilen oyuncu altı ay sonra Nice'den de defedilip futbolu bırakma noktasına geldi Araplara sığındı. Apaçide ise daha geçen senenin başında 10M'luk teklif vardı hocamız yollamadı diye haberler çıktı. Bitmiş tükenmiş adamdan medet umacaksak 50 yaşındaki Hagi yarın başlasın o zaman.

Bazen cidden salladığımız Fenerbahçeliler gibi kendi gerçekliğinizi yaratıyorsunuz diye şüpheleniyorum.

:red:

ben bütün cezalarımı febeye ve bejekeye küfür ettiğim için aldım.Cidden son derece medeni bir forumuz.Rakibi ve transferlerini övmekte olsun ,anlşaşma aşamasında olsun febe ve bejekelilerden bile daha önce öğreniyoruz bazı arkadaşlar sayesinde sağolsunlar
Onlar Galatasaraylı Galatasaray düşmanı rdash. Ciddiye almamak en iyisi. Bilerek yapıyorlar. İlk mağlubiyette ortaya çıkarlar sene sonu şampiyon olunca da yüzsüz gibi sevinirler

Takılcak insan tipi değiller

luyindama ve diagne satısı,belhanda sözleşme fesih,emre akbaba basaksehire,berkay özcan bize iyi olur

atakan cankaya ve berkay özcan gelse keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt