- 6 Eylül 2014
- 93.933
- 64.726
- 4.608
Yigit tek basina yeter reytingte. Telefondan televizyondan instagramdan hepsinden izler9 ocakta baslıyormus bu sene izlemicek kimse iyi bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yigit tek basina yeter reytingte. Telefondan televizyondan instagramdan hepsinden izler9 ocakta baslıyormus bu sene izlemicek kimse iyi bak
Yönetim denen olgunun nitelikseli bırak nicel olarak bile olduğunu düşünmüyorum renktaş ben. Haber bile çıkmıyor baksanıza. Bir yerlerde nerede komisyon transferi varsa başımıza yığarlar yine. İlk örnekte Aytaç Black ile olur diye düşünüyorum.Kelimeler kifayetsiz..
Tüm yazı, Etebo denen yetenek fakirinin transferi ile geçiren yönetimimiz ara transfer dönemi açılmasına rağmen uyumaya devam ediyor.
Yazıklar olsun yahu! Hakikaten yazıklar olsun.
SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazdim biraz. Mal mal gol yiyorlar sinirimi bozdular. 3 attigimiz macta yenilmek gerizekalilik. Daisy midir nedir daha gol atamaz. Bizde jubilesini yaptidun niye yazmadin ?
Keşke olsa uçak gibi adam sağ sol gezici forvet üç pozisyonu da iyi oynuyor
o herifi izlemistim onceki rize macinda adami stopere koysan siritmaz oyle bi adamDIYazdim biraz. Mal mal gol yiyorlar sinirimi bozdular. 3 attigimiz macta yenilmek gerizekalilik. Daisy midir nedir daha gol atamaz. Bizde jubilesini yapti
Ahmed Musa style iste. Aslinda gelse baya baya güzel olurDennis 1.5 yıllığına gelse çok iyi iş olur, sağ forvet oynar.
Nesini beğenmediniz yine.
Bunun aslı astarı var mı?
Fegh arda ne la. 2 sinden biri olur defansif sert oyuncu lazim. Top calanindanAhmed Musa style iste. Aslinda gelse baya baya güzel olur
Taylan
Fegh Arda
Dennis xx Onyekuru
forvete Diagnenin beyinlisi gelse muazzam olurdu. keske olsa
aslinda Emre K. olur ardanin yerine ama Terim Ardayi kesmez. Fegh de o cok önemli taktik icin. Hatta forvet'de Babel bile oynasa birsey demezdim. Iyi oynar o 3 lü öndeFegh arda ne la. 2 sinden biri olur
Bilmiyorum ki, sözlükte gördümTroll sayfasi degilmiydi bu?
şu herifi görünce bırak transfer nöbetinden soğumayı hayattan soğuyorum.Kesinlikle ırkçı biri değilim ama bu takıma arap alan (mahrez,salahı alamayacaklarına göre) en büyük Galatasaray düşmanı haindirbunlar 1 dkde buldugum 2 postun pcye gecince hepsini dokecem şimdiden silmeye basla
postlarini bence @Yusuf Ciftci
Arda orayı kaldıramaz. Forvet olsa iyi kadro ama ofansif olarak.Ahmed Musa style iste. Aslinda gelse baya baya güzel olur
Taylan
Fegh Arda
Dennis xx Onyekuru
forvete Diagnenin beyinlisi gelse muazzam olurdu. keske olsa
O ortasaha 45 dakika anca oynar. Bizim orta sahamiz yok yavaslinda Emre K. olur ardanin yerine ama Terim Ardayi kesmez. Fegh de o cok önemli taktik icin. Hatta forvet'de Babel bile oynasa birsey demezdim. Iyi oynar o 3 lü önde
os ya seri yi düsünüyorlarda nasil olacak o. seri 8 de iyi degildi bizde, taylanda 6 da muazzamO ortasaha 45 dakika anca oynar. Bizim orta sahamiz yok yav
Taylanin g.tu cikiyor sakatlansa ne yapacagizos ya seri yi düsünüyorlarda nasil olacak o. seri 8 de iyi degildi bizde, taylanda 6 da muazzam