Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'in artik kosan, mücadele eden, rakipten hizli oynayan bir takim olmasi lazim. Oyun zekasi olmayan 11 adam olsun, ama futbolcu olsunlar. Takim olsunlar.

Sergeni kimse ciddiye almıyordu adam 5 haftadır ders veriyor kadrosu en eksik haldeyken bile çok zor maçlar aldı helal olsun.. Yalnız ben bjk kadrosunu pek beğenmiyordum başlarda ama kadrolari baya iyi lige göre stoper hattı da düzen tutunca ligin en formda takımı oldular..
Umarım sergenin gazı biter bir süre sonra

Sergeni kimse ciddiye almıyordu adam 5 haftadır ders veriyor kadrosu en eksik haldeyken bile çok zor maçlar aldı helal olsun.. Yalnız ben bjk kadrosunu pek beğenmiyordum başlarda ama kadrolari baya iyi lige göre stoper hattı da düzen tutunca ligin en formda takımı oldular..
Umarım sergenin gazı biter bir süre sonra

Wellinton ağır kazma geliyor bana ama devre arasında elde avuçta ne varsa satıp stoper alabilirler o zaman cidden iyi olur kadroları

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok mu Donk,Belhanda,Feghouli,Ömer Bayram vs gibi adamları yollayacak biri. Sıkıldım bu köstebekleri izlemekten.

Ben sadece mücadele edecek adam istiyorum ismi cismi yaşı maşı umurumda değil. formasındaki arma için mücadele etsin yeterli benim için gerçekten sıkıldım artık

Bu hafta onyekuru ile aytaci bildirirler önümüzdeki hafta da seri ile hasan Hüseyin acari alıp Salih ucanla transfer sezonunu kapatırız

Galatasaray'in artik kosan, mücadele eden, rakipten hizli oynayan bir takim olmasi lazim. Oyun zekasi olmayan 11 adam olsun, ama futbolcu olsunlar. Takim olsunlar.

Koşmak mucadele etmek bana biraz boş laf gibi geliyor.Biz konyada neden yenildik ? mucadele eksikliği mi ? yok gayet de mucadele ettiler ama kalite yetmedi.Galatasarayın kaliteli adamlara ihtiyacı var.Koşmayan arda ve feghouli ile her deplasmanı kazandık neredeyse, koşan ömer ve akbaba ile paramparça olduk.

Sonunda normale döndük bu dandik kadroyla nasıl lider olmuştuk şaşırmıştım iyi futbol iyi oyuncularla oynanır bizim takımı sergene versen Erol buluta falan versen ilk 10'a zor girerdi bugün takım liderden sadece 4 puan gerideyse bunda en büyük pay Fatih Terimindir ömerle emre akbabayla donkla belhandayla senerle kazanmaya debeleniyoruz bakın Beşiktaş'ın oyuncularına fenerin oyuncularına tek tek her mevkiide bizim oyunculardan ustunler

Bize 2021'de Canaydın ruhu yaşatan yönetimimizi tebrik ederiz.

iyiki Ogulcan'i transfer etmisiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt