Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tyler boyd
lens
douglas
mirin
lajic

gibi cöpleri kadro disi birakip transfer yaptilar..
Sen yapamadin iste,trbzon maci sonrasi hersey iyi guzel.hoca basimizda yokken,9 eksikle takildik diye hersey karanlik,öldükk bittik havasina girecekseniz tibbi tedavi alin

Biz ise çöpleri dışarı fırlatmak bir kenarı dursun , sözleşme yenilemek gibi bir gaflette bulunacaklarını herkes biliyor

Belhanda,Akbaba,Donk ile falan sözleşme yenilemeyi düşündüklerinden eminim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2.5-3 senedir sürünmemize sebep olan bu keresteler takimda kalirsa önümüzdeki 2-3 sezonu da cöpe atariz. böyle lüzumsuz adamlarla kontrat yapilmaz. donk kadar stoper yok sanki dünyada,ikide bir su adamla sözlesme yapiliyor. besiktas ilk 11i yeniledi ve meyvesini aldi. muslerasiz bile sampiyon olursun bu ligde eger iyi kadron varsa

Var mıdır gelişme bedeviye sövmek futbolcuya hakarete giriyormuş ceza aldık

Biri atiba ile taylan’ı aynı cümle içerisinde kullanma gafletinde mi bulundu ben mi yanlış gördüm?

Club Brügge de Charles De Ketelaere var. Hala klas bir takıma transfer olmamış.

duyumcuabiniz ne yahu :asd:

Gözleri görür dedik,gorecek sanirim.1 aya futbola da doner herhalde insallah

Dönse ne olacak Sergen bu taraftar unutur başına gelenleri sonra Carole gibi kör bu falan diye 2 aya eleştirirler sonra zaten müzmin yedek olur.

Semih'e yaptıkları gibi gözüne söverler. Yapar yani bunları bizim sosyal medya taraftar grubu.

Hatta daha da ileri gidiyorum adamın hasta çocuklarına bile söven çıkar. Not alın eğer oynarsa futbol göreceksiniz bu yazdıklarımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt