Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamdan fb hariç tüm dünya yararlandı yawBurak yine atti
KRAL BURAK Diyecektin herhalde rtsBurak yine atti
Siddikcim surekli önerdiğin calibreyi izledim. 1 saat 40 dk çöpe gitti sagolasin.Adamdan fb hariç tüm dünya yararlandı yaw
Calibrem bu kadar demek kiSiddikcim surekli önerdiğin calibreyi izledim. 1 saat 40 dk çöpe gitti sagolasin.
bi ara bizim haberleri de ertan veriyorduBu arada Adamlarda Yağız sabuncuoğlu var ertan süzgün var bizdede ali naci çöpü var muhabirimiz bİle tırt arkadaş yav.
Filmden milyon kat daha kaliteli bir espriCalibrem bu kadar demek ki![]()
Hem beklerimiz pas çıkarmaktan aciz,hem forvetimiz ve oyuncularımız cezasahasinda dogru pozisyon almayi bilmiyo.emre akbaba bi pozisyonda orta kesemedi mesela.ne kadar boktan futbolcu varsa formamızı giyiyobeşiktaşın ilk golüne dikkat edin, sağ taraftan yaptıkları atağı biz son 3 maçta 50 kez yapmışızdır ancak o şekilde tek pas oldu(oğulcan-diagne golü)
sarachi ve linnes nasıl oluyorsa ısrarla oyuncumuz olmayan bölgeye atıyor yada bizim forvetlerin alayı mal düzgün pozisyon alamıyor.
Evet veriyor arasıra adam beşiktaşlı olsa dahi her türlü bizimkilerden daha güvenilir.bi ara bizim haberleri de ertan veriyordu
Aysal ve Suren gittiDursun ozbeke kızıyordum koltuk aşkı yüzünden Mustafa Cengiz harbi onu geçti Galatasaray da hiç bir başkan kendi isteği ile gitmez geçiniz onu 5 sene üst üste şampiyon yapamazsa dahi sen seçersen seçimle ya da zorla göndermezsen pişmiş kelle gibi koltuğa kurulur gitmez neden çünkü rant var çıkar var 30 milyon taraftarı olan takımın başkanı nerede bulacak böyle reklam imkanı her hareketi TV de popüler
Ben de dün ceza yedim renktas yeni bitti birkaç saat önceLuyindama hakkında ne düşündüğümü biliyorsunuzdur artık. Geldiği günden beri hiç bir zaman beğenmedim, hiç bir özelliği Galatasaray futbol takımı için olmazsa olmaz değil.
Bir çok defa ifade ettim bunu. Ve her seferinde 'futbol cahili, Luyindama 40 milyon' tarzı cümlelerle karşılık verildi.
26 yaşındayım. Son 5 senede, Hollanda Futbol Federasyonuna ait çeşitli KNVB lisansları aldım, almaya da devam edeceğim.
Burada futbol cahili kelimesi çok çabuk kullanıyor. Dün maçtan sonra biraz provoke edip 'ne dedim size' tarzı cümlelerle bazılarını kızdırmış olabilirim. Bunun için özür dilerim. 1 günlük cezam bu akşam itibariyle sona etmiş durumda.
Alacağımız futbolcunun en önemli, ama en önemli kriteri: futbolu bilmeli. Marcao, Mariano, Fernando, Gomis, Feghouli.. bu arkadaşlar ile gelen şampiyonluklar tesadüf değil arkadaşlar. Futbolu bilen adamlar bunlar.
Luyindama gibi adamlar futboldan zerre anlamıyor. Temamen fiziği ile ön plana çıkan futbolcular formsuz olduğu zaman böyle rezil performans gösterirler.
Yazık, çok yazık şu kulübün paralarına. Nereden baksan 8 milyon euro verildi. Italya'dan taş gibi stoper alınabilirdi o paraya.
Sulo Dede sen misin?Ya ne alakasi var adamlar aralikta secim karari almisti pandemi engel oldu.
Secildi 3 ay sonra yine secime gitti.
Hee hatalari var. En basta abdur ve yusufla devam etmesi.
Ama eger pandemi olmasaydi 3 te 3 sampiyon olacakti.
GS da Alp yalmandan beri ust uste bu kadar kar aciklayan yonetim yok.
Yani hata yapani imha etme , linç etme ,Mob Rules olayi cok ciddi bizde.
Secim ilan ettiginde en ciddi baskan adayi da ancak Burak Elmas yaw!!
Melo, Sneijder, Gomis, Fernando gittiginde burada bayram vardi.
Ayni sekilde Diagne, Falcao, Belhanda geldiginde de!
O yuzden biraz sakin olmak lazim.
Sondaki muthis dürtüşü golü getirmisÇöp gene atmış vayy!
Ama yok yetmez bizim Müllerimiz var bi Oğulcan değil