Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem beklerimiz pas çıkarmaktan aciz,hem forvetimiz ve oyuncularımız cezasahasinda dogru pozisyon almayi bilmiyo.emre akbaba bi pozisyonda orta kesemedi mesela.ne kadar boktan futbolcu varsa formamızı giyiyo
Ne kadar boktan topçu varsa transfer edersen böyle olur. Son 3-4 senede idare eder diyebileceğimiz 4-5 transfer vardır. İşin daha da boktan tarafı, bu kadar boktan topçuya tonla para harcamış olmamız.

Aysal ve Suren gitti
Onlar gitmek zorunda bırakıldı var mı eskilerden gerçekten hiç bir başkan ya arkadaş ben beceremedim başarısız oldum oyuncu satamadim iyi oyuncular alamadım iyi yönetemedim takıma artık zarar verdiğimi anladım o yüzden istifa ediyorum daha iyi yönetecek bir başkan buyursun gelsin demiş bir başkan varmıdır eskilerden

Allahtan ocak sonu ve subat ayi sag çıkmayacaklar o kaos ve karışıklıktan fb ve bjk :d eglence cikacak yine,az sabirli olun

Bu arada 34 40 arasi demisim ama Maicon satisini unutmusum. 3 milyon da Maicon var.
Neyse Milan macina doneyim

Ocak sonu ve subattan sag çıksınlar yegenlerime bjk ve fb formasi alacagim fazladan ama çıkamayacaklar

Allahtan ocak sonu ve subat ayi sag çıkmayacaklar o kaos ve karışıklıktan fb ve bjk :d eglence cikacak yine,az sabirli olun
Lig o kadar uzun, süreç o kadar değişken ki hafta hafta durumlara bakmak gerektiğinin bilincinde olmalıyız.Örneğin bir haftada 3 maç oynanıyor, alınacak 9 puan ertesi haftaya seni lider yapıyor ya da çok iyi denen bir takımda 3-5 Covid-19 vakası patlıyor,p takım bir anda tepetaklak oluyor.En güzel örnek Trabzonspor'un durumu.Newton ile muhtemel küme düşme adaylarından olan takım şimdi zirve hesapları yapıyor.Kaldi ki en belirleyici olan transfer dönemi daha yeni başladı.O yüzden ben de diyorum ki'bu köprünün altından daha çok sular akar".

Lig o kadar uzun, süreç o kadar değişken ki hafta hafta durumlara bakmak gerektiğinin bilincinde olmalıyız.Örneğin bir haftada 3 maç oynanıyor, alınacak 9 puan ertesi haftaya seni lider yapıyor ya da çok iyi denen bir takımda 3-5 Covid-19 vakası patlıyor,p takım bir anda tepetaklak oluyor.En güzel örnek Trabzonspor'un durumu.Newton ile muhtemel küme düşme adaylarından olan takım şimdi zirve hesapları yapıyor.Kaldi ki en belirleyici olan transfer dönemi daha yeni başladı.O yüzden ben de diyorum ki'bu köprünün altından daha çok sular akar".
Ben trabzon kotuyken de dedim geri donecekler,basaksehir de geri donecek ve o basaksehire ikinciyarida butun forum tesekkur edecek.cunku fb ve bjk maclari lehimize bitecek

7C99FA6A-603D-49C5-A419-DC6E0FBE6A2F.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt