- 18 Mayıs 2011
- 53.256
- 57.170
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş yapıyorNediyor Can Eroglu
Önümüzdeki 2 maci kaybedersek transfer yapmayalim. Falcao babel belhanda gibi adamlari yollayip bütçe açalım
Ne diyonuz yavAynen boşuna masrafa bari girmeyelim
Ne diyonuz yav
8 de kapanır 18 de. Ne çabuk vazgeçiyonuz
gider gider. tam kadro olalım bir, üstüne de 3 tane net ilk 11 oyuncusu gelirse çok rahat giderBu topcularla 40 mac gitmez Berke kardesshhh
gider gider. tam kadro olalım bir, üstüne de 3 tane net ilk 11 oyuncusu gelirse çok rahat gider
ne kızıyon mehmet kardesssshhhhhZaten bizde transfer gelmez ise dedik Berke Kardeshhhh , ilk 11e 3 transferle banko sampiyon oluruz
ne kızıyon mehmet kardesssshhhhh
Hiçbirinipeki salih ucan , Aytaç veya Parmak bunlardan hangisi tercih edersin
Hiçbiriniİlla seçecek olsaydım Salih Uçan'ı seçerdim daha klas geliyor bana birde Buca'dan çıkma
Sen?
peki salih ucan , Aytaç veya Parmak bunlardan hangisi tercih edersin
Ne diyonuz yav
8 de kapanır 18 de. Ne çabuk vazgeçiyonuz
Takımdaki topçuların sadece fiziksel olarak sıkıntıları olsa kondisyon güç vs yine bahanemiz olurdu kamp yiyelim falan diye ama artık lamı cimi yok devre arası 11 oynayacak 4 adam gelmeli en az mümkünse teknik kapasitesi ve oyun zekası yüksek olan.Fatih terime inancım hep tam.En zor zamanlarında bile.Ama bu oyuncu grubuna gram inancım yok.Ha Şu 2 maçtan 4 puan gelir, devre arası 5 adam gelirse bilemem.33 yaşında senelerdir top oynamayan arda takımın en iyisi ise bir sorun var.