Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Yanılmıyorsam biz Başakşehir'e yetiştirme bedeli vermemek için 1.5 ay Kerem Aktürkoğlu'nu maça çıkarmadık. Göksel bize nah verir İrfan'ı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen hafta yaptigi hata sakatlikla ilgisi yok en formda zamaninda bile yapabilir bu hatayi ama tabiki kendini toparlarsa ligin en iyi stoperi oldugunu degistirmez Formda bu Luyindamayi bire birde rahat gececek bir tane oyuncu yok Super ligte .Luyindama bu ligin en iyi stoperidir. Psg maçından sonra 20-30 istiyorduk ne oldu şimdi? O sakatlıktan sonra daha mı iyi gelmesini bekliyordunuz? Adamın eski durumuna dönmesi biraz zaman alacak bu basit bi kural yani Ahmet Çalık muamelesi yapmaya gerek yok. Bizim takımdan birini gökten yere çakmamız maksimum 2 haftamızı alıyor. Takımın en çok övülen adamlarından biri Emreydi, kırmızıdan sonra o da çöp oldu.
Baska soze gerek yok.Luyindama bu ligin en iyi stoperidir. Psg maçından sonra 20-30 istiyorduk ne oldu şimdi? O sakatlıktan sonra daha mı iyi gelmesini bekliyordunuz? Adamın eski durumuna dönmesi biraz zaman alacak bu basit bi kural yani Ahmet Çalık muamelesi yapmaya gerek yok. Bizim takımdan birini gökten yere çakmamız maksimum 2 haftamızı alıyor. Takımın en çok övülen adamlarından biri Emreydi, kırmızıdan sonra o da çöp oldu.

önce falcao ile yolları ayırmak gerek o da gidecek gibi gözükmüyor gerçi diagnede öyle şimdilik zor yaniAlexandre pato boşta,sakat değil. Alırsak bu lig de kral olur.
Falcao'nun alacaklarını verip yolla. Diagneyi 5 6 bakmadan yolla.önce falcao ile yolları ayırmak gerek o da gidecek gibi gözükmüyor gerçi diagnede öyle şimdilik zor yani
Dogru teklıfle gıdılırse Fenerbahce harıc her kulupten oyuncu alınır Irfan olur olmaz ama ıhtıyacımız var.Suanda butun kulupler zor durumda Irfan Canın da Basaksehır den az bır maas aldıgını dusunmuyorum.Su anda Atletıco Madrıd Mılık ıcın en fazla 16 mılyon euro verebılıyor buyuk kulupler bıle zorda dogru teklıf ıle cozulebılır.Oyuncu da bızı ıstıyorsa olabılır.Yanılmıyorsam biz Başakşehir'e yetiştirme bedeli vermemek için 1.5 ay Kerem Aktürkoğlu'nu maça çıkarmadık. Göksel bize nah verir İrfan'ı.
aynen ama bunu yapabilecek yönetici yok maalesef bizdeFalcao'nun alacaklarını verip yolla. Diagneyi 5 6 bakmadan yolla.
Serbest oyuncu olursa 1 transfer, olmazsa 1 bile beklemiyorum.Bızım yonetımın ılk hedefı oyuncu satmak olacaktır satamazsa en fazla 1 transfer yapar sahsı dusuncem
Serbest sanmıyorum alacaklarını ama Serı yı alıp hocayla ters dusmemek ısteyebılırler Serı yı begenmıyorum ama hoca begenıyor en azından eldekı sartlar felan deyıp kapatabılırlerSerbest oyuncu olursa 1 transfer, olmazsa 1 bile beklemiyorum.
Üstad 20 atıp atmaması artık önemli değil, burgge'da yaptıklarından dolayı piyasası bitti.Yav benim anlamadığım neden herkes diagneyi karın tokluğuna satmak istiyor ? Adam her maç atıyor , böyle giderse 20 tane atacak zaten.Almak isteyen varsa verir 10 alır yoksa kalsın zaten her türlü yedek olur en azından gol atıyor
Yanı olması gereken dogru bonservıs karsılıgı olabılır.Dıagne teklıfı dıyorlar ama cok begenmeyen bırı olarak Dıagneyı oyle boyle gol atıyor yonetımde forvet alamayacagı ıcın Dıagne kalmasından yanayım.Yunus ve atalay verılıp 5 mılyon euro gıbı bonservıse anca bıter Irfan.
Yav benim anlamadığım neden herkes diagneyi karın tokluğuna satmak istiyor ? Adam her maç atıyor , böyle giderse 20 tane atacak zaten.Almak isteyen varsa verir 10 alır yoksa kalsın zaten her türlü yedek olur en azından gol atıyor
Gecen hafta yaptigi hata sakatlikla ilgisi yok en formda zamaninda bile yapabilir bu hatayi ama tabiki kendini toparlarsa ligin en iyi stoperi oldugunu degistirmez Formda bu Luyindamayi bire birde rahat gececek bir tane oyuncu yok Super ligte .
2 sene forvet dıye beklerız ıvır zıvır adamları kiralar sıkıntı cekerız.Dıagne oyle veyaz boyle alıcı cıkar cok ıyı rakam olmasa bıle 4 5 mılyon euro gorur dıye dusunuyorumAynen. Takimda golcu olmadan sampiyon olmamiz çok zor olur
Alternatif forvetlerden biri zirt pirt sakatlaniyor ve yavas, öbürünün durumu belli degil.