Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyinin belli defoları var. Bu ilk geldiği zamanda böyleydi zaten bu defolar olmasaydı bize gelmezdi, konuşulan bonserviste çok farklı olurdu. Sakatlıktan çıktı, yedek kalıyor bu da etkilemiş maçtan kopmuş olabilir. Ama biz onun ne verebileceğini biliyoruz. Kaybetmek çok kolay bizim onu kazanmamız gerekiyor. Bu takımda en fazla bonservis getirecek 2 oyuncudan biri buna mecburuz.

Ek olarak Marcaonun tabiri caize b.k gibi oynadigi pek çok maçlar oldu, bunu kimse dile getirmiyor. Luyi bir kaç maç kötü oynuyor, Semih Kaya muamelesi görüyor

Bizim takımdan birşey olmayacağı belli .
Yönetim yeni başlamış transfere .
Hoca desen tribünden yeni inecek klubeye .
Falcao Babel Muslera desen sakatlıktan çıkıp da gelip bizi kurtaracaklar.
Ölme essegim yaz geliyor ...

Mbappe'yi yakalayan Luyindama'dan gitmesini istediğimiz Luyindama'ya nasıl geldi bu adam..
Hasan Alide Mbappeye karşı adım attırmadı iyi futbolcumu demek
Lyundama hantal sakar teknik kapasitesi çok düşük bir oyuncu zamanla hataları
çıkmaya çalışırken top kayıplarıda cabası lyundama basit oynucak topu tutayım edeyim dedimi
penaltıyı yapar orda topa bam diye vursa pozisyon bitmişti.
Talibi varsa hemen satılsın

Emre Akbaba'ya küfür etmedik hakaret ettik diye ceza aldık canına yanayım. Adam haketmiş bizi çıldırtmış en ufak bir şeye ceza veriyorsunuz. Ulan ben 10 yıldır bu foruma üyeyim. Milleti forumdan soğuttunuz. Neyse fazla bişey yazmak istemiyorum gene kendini zeki zanneden bir ahmak cevap verip 5-6 like alacak.

İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, transfer için kaynak arayışını sürdürüyor. (TRT Spor)

Hasan Alide Mbappeye karşı adım attırmadı iyi futbolcumu demek
Lyundama hantal sakar teknik kapasitesi çok düşük bir oyuncu zamanla hataları
çıkmaya çalışırken top kayıplarıda cabası lyundama basit oynucak topu tutayım edeyim dedimi
penaltıyı yapar orda topa bam diye vursa pozisyon bitmişti.
Talibi varsa hemen satılsın

191 ve o fizikte olup onye kadar hızlı olmasını mı bekliyorsunuz? Bi stopere göre baya hızlı adam hele o fizikte biri için baya baya hızlı. Luyindamaya kimse bir maç için iyi demiyor. Son döneme kadar kimle bire bir kalsa mbappe durumuna düştü. Hızlı olsun, ayakları iyi olsun, pozisyon hatası yapmasın, kalıplı olsun, tek hamleli olmasın filtreleme seçeneklerine bunlarını yazarsak bir tane stoper bulamayız. Bulsakta bizde olmaz zaten.

Apaçi yüzünden defedilen oyuncu altı ay sonra Nice'den de defedilip futbolu bırakma noktasına geldi Araplara sığındı. Apaçide ise daha geçen senenin başında 10M'luk teklif vardı hocamız yollamadı diye haberler çıktı. Bitmiş tükenmiş adamdan medet umacaksak 50 yaşındaki Hagi yarın başlasın o zaman.

Bazen cidden salladığımız Fenerbahçeliler gibi kendi gerçekliğinizi yaratıyorsunuz diye şüpheleniyorum.

Sneijder'in golleri cok acitti herhalde kusura bakma.

Mikel Arteta: "Transferinin iki taraf için de yararlı olacağına inanırsak, Mesut bu transfer döneminde takımdan ayrılabilir. Aksi halde yolumuza birlikte devam ederiz. Önümüzdeki günlerde ne olacağına karar vereceğiz."

Sözleşme uzatım haberlerini okuyorum da; illa uzatacaksak
Belhanda için 3.350.000 euro olan sözleşmesine max. 1.750.000 eur,
Emre Akbaba 1.750.000 euro olan sözleşmesine max. 750.000 eur,
Muslera için ise 3.575.000 euro olan sözleşmesine max. 2.000.000 eur öneririm..
Ya hacı Belhanda'ya ne para vermesi adam beleş oynarım dese bile sepetlenmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt