Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri gelirse Nice dönemindeki gibi sağ/sol iç olarak oynar mı acaba ? hani Seri'nin gündeme gelmesinden de korkuyorum takımda tek tutunabilen Taylan'ı yerinden eder miyiz acaba diye ?

Omarin maasini biz devam ödemeliysek, almanyadaki gibi 6 hafta sakatlik'dan sonra sigorta maaslari ödüyor opsiyonu yok mu türkiyede? O zaman Falcao biz'de yatarak tüm parasini götürür gibi geliyor bana. Antrenmana cikip sakatlanir hep ve 1,5 seneyi böyle gecirir cirkeflik yapmayi isterse. Biz de tüm parasini vermek durumunda kalirsa sözlesmesi bitene kadar...

mesut hala iyi oyuncu bence etrafına hareketli,fizik gücü yoksek oyuncular koyarlarsa baya etkili olur.fegh kadar koşabileceğine eminim :)

bizimle iligili haber bile yok hep ayni 2 topcu konusuluyor

Salih özcan zu bjk

dorukhanda fb yapar

Yalan doğru bilmem de irili ufaklı tüm takımlar eksiklerini gideriyor. Umarım mali ve idari ibrasızlıkla double-double yaparak gider bu yönetim

Hesap kitap yaptım;
BONSERVİS GELİRLERİ:
MAİCON(1 milyon 430 bin euro) + J.Durmaz( 2 milyon 647 bin tl yani güncel kurla yaklaşık 295 bin euro) + A.Telles ödenen 15 milyon euro garanti paradan bize gelen (850 bin euro)
BONSERVİS GİDERİ:
ETEBO (650 bin euro)

Elimizde kalan yaklaşık 1 MİLYON 925 BİN EURO oluyor.

mesut hala iyi oyuncu bence etrafına hareketli,fizik gücü yoksek oyuncular koyarlarsa baya etkili olur.fegh kadar koşabileceğine eminim :)
Mesut'u alıp Ozan'ı satmak hayatlarında oynadığı en büyük kumardır. Gustavo - Sosa/Mhy - Özil üçlüsü sana hiçbir şey getirmez. Pelkas out oluyor bir kere imkanı yok Fener şampiyon olamaz bu üçlü ile

Hesap kitap yaptım;
BONSERVİS GELİRLERİ:
MAİCON(1 milyon 430 bin euro) + J.Durmaz( 2 milyon 647 bin tl yani güncel kurla yaklaşık 295 bin euro) + A.Telles ödenen 15 milyon euro garanti paradan bize gelen (850 bin euro)
BONSERVİS GİDERİ:
ETEBO (650 bin euro)

Elinde 20 milyon para varken devre arasında 1 tane iyi forvet alamayanlardan, elinde 2 milyonla 3 tane iyi transfer beklemek de hepimizin saflığı işte

İrfan yerine bunu alsa ya bizimkiler al sana solak yerli orta saha sene sonu sözleşmesi de bitiyo İrfan ile boşuna oyalanacaklarına bunu alsınlar hemen ucuza.Her sene dejavu yaşıyoruz bir topçuyla adımız geçiyo sürekli taraftar umutlanıyo sonra olmayınca iş ama paramız yoktuya getiriyolar beceriksiz herifler.

Hesap kitap yaptım;
BONSERVİS GELİRLERİ:
BONSERVİS GİDERİ:
ETEBO (650 bin euro)

Alex Telles'in parasini cikartman lazim.

Boss ağır taştır, takas makas ne alaka Apo altında kalır bu hamlenin.

Ulan 3 gün önce yok İngiltere'ye gidecek yok 15-20 milyon euro diyen medya ve buradaki asalaklar şimdi takas haberine inanıyor.

Bu haftadan sonra formuna bakmaksızın toparlaması için her maç 11 başlaması gerekiyor.

Sakatlık öncesi gibi Boss-Marcao tandemine dönelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt