Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yazin 500 bine aldilar. Simdi Leverkusen onunla ilgileniyormus ve 7 milyon bonservis istiyormus Willem II. Biz niye böyle topcu bulamiyoruz.

Şu an sadece %100 kaçırdıklarını atsa bizim andaval rahat rahat gol kralıydı.

Antep maçı sonradan girdi boş kaleye direğe nişanladı.

Başak maçı sonradan girdi 2 tane %100 kaçırdı.

Geçen ki Konya maçı 1-0'ken karşı karşıya kaçırdı.

Hatay maçı attığı golden önce aynı Konya maçında kaçırdığı pozisyonu gol yapamadı.

Daha da vardır ama şimdi aklıma gelmiyor. Bunlar ilk aklıma gelenler...
Kasimpsa macinda da basa bas kacirdi atsaydi o macin sonucu farkli olurdu

Bok çukuruna dönüşmüş gazetelerde 3 5 zibidi oturduğu yerden bu uydurma haberlerle oyunculara sözde değer biçiyor. Gerizekalının biri luyi ve diagnen toplamının irfana denk olduğunu söyleyerek bir tarafı değersizleştirip diğer tarafı yüceltiyor. Ve bizim süper taraftarımız bu manipülasyona çanak tutuyor. Makul görüyor. Başşak tarafı da bunu pis pis sırıtarak izliyor. Çünkü 3-5 salak gazetecinin taraftara aşılamak istediği dengeyi ellerine geçmiş bir koz olarak kullanacaklarını çok iyi biliyorlar.

Ya benim anlamadığım bir maçla kral yapıp bir maçla sonra nasıl adam astırıyor bu medya aklım almıyor...

Yani buna inanan yoktur falan diyordum sonra gözlerimle gördüm ya hem sokakta hem de statta tribünde böyle adamlar var.

Gerçekten anlamak mümkün değil yani... Neyse Allah akıl fikir izan versin taraftarımıza...

Hatay maçı attığı golden önce aynı Konya maçında kaçırdığı pozisyonu gol yapamadı.

Abi adam illa ki kaçıracak forvet dediğin her pozisyonu atacak diye bir şey yok. Saha içi katkısı tartışılır ama skor katkısı tartışılamaz

Para yok tff limiti yok satis yok ffp sikinti. Onyekuru aytac gelirse opup basimiza koyalim. Yazin yeni yapilanmaya girmemiz lazim.

Yazin 500 bine aldilar. Simdi Leverkusen onunla ilgileniyormus ve 7 milyon bonservis istiyormus Willem II. Biz niye böyle topcu bulamiyoruz.

Konusunu acmistim. Manu Lonjon’a gore en ciddi ilgilenen takimlar Leverkusen ve Lyon. Kulubu 5-7m arasi istiyormus.

:puhaha::puhaha::puhaha::puhaha::puhaha::puhaha::puhaha::puhaha::puhaha:
1610023693879.webp

Bu yönetim ısrarla bize gelmek isteyen biri dışında kimseyi alamaz

Kaçirdi ama bir sürü gol de atti. Mevzu bu.

23 milyon Euro yatırım yaptığımız Diagne Luyindama ikilisini İrfan Can'a karşı teklif ettiğimiz haberleri kadar saçma bir şey okumadım. Dolaylı yoldan bizim oyuncularımızın değerini düşüren bir haber. Evet Luyindama formsuz ama bir 5 maç üst üste oynasın ondan sonra bakalım ki Konya maçında penaltıya kadar normal şekilde oynuyordu. Diagne ise 62 maçta 50 gol atmış şu istatistiği başka takım yaptırsa en az 20 milyon kazanmışlardı. O yüzden takımdaki oyuncuların değerlerini düşürmeden hareket etmemiz gerek.

Önceki dönemler ve şuan ki durum dikkate alınarak transfer yapacağımızı zannetmiyorum. Belki bir tane kanat forvet karışık bir şey alınır.

Konusunu acmistim. Manu Lonjon’a gore en ciddi ilgilenen takimlar Leverkusen ve Lyon. Kulubu 5-7m arasi istiyormus.

Çok iyi topçu. Bu malatyadaki yusufun kardeşi olabilir

Bu yönetimi hem mali hem de idari anlamda ibra olmazsa zararı cebinden ödüyorlar mı var mı tüzükte öyle bir şey? Sanırım Polat döneminde öyle olmuştu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi adam illa ki kaçıracak forvet dediğin her pozisyonu atacak diye bir şey yok. Saha içi katkısı tartışılır ama skor katkısı tartışılamaz

Elbette kaçıracak ona lafım yok. Oyuna katkısı olmayan adam bunları kaçırınca iş orada kopuyor zaten.

Ha ben sadece %100'leri yazdım diğer kaçırdıklarını yazmadım. Neredeyse düzgün vursa veya penaltı almaya uğraşmasa hepsi boş kale.

Bir de adamda şöyle bir sıkıntı var. Bu sezon 8 gol attı değil mi? 4 tanesi penaltı.

Akan oyunda diğer 4 golün 2'si bala mala girdi. Şu ana dek net attığı gol sayısı bana göre 2.

Hatay maçı ve Rize'de feyk attığı gol. Konya ve Rize'de diğer attığı gollerin hiçbiri net vuruş değil. Sansa girdi.

Bana göre oyun katkısından da öte en önemli sorun bu. Jardel'in de oyuna katkısı yoktu ama adam pozisyon geldi mi net bir vuruşla bitirirdi.

Ben Diagne'ye top geldiğinde %90 kaçacak diye bakıyorum böyle forvet olmaz kimse kusura bakmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt