Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23 milyon Euro yatırım yaptığımız Diagne Luyindama ikilisini İrfan Can'a karşı teklif ettiğimiz haberleri kadar saçma bir şey okumadım. Dolaylı yoldan bizim oyuncularımızın değerini düşüren bir haber. Evet Luyindama formsuz ama bir 5 maç üst üste oynasın ondan sonra bakalım ki Konya maçında penaltıya kadar normal şekilde oynuyordu. Diagne ise 62 maçta 50 gol atmış şu istatistiği başka takım yaptırsa en az 20 milyon kazanmışlardı. O yüzden takımdaki oyuncuların değerlerini düşürmeden hareket etmemiz gerek.
her oyuncudan zarar edebilirsin monaco 13 verdi onyeyi 3e 5 e bize satacak diagneyi istemeyen biziz adam her maç gol atıyor

Kaçirdi ama bir sürü gol de atti. Mevzu bu.

Elbette kaçıracak ona lafım yok. Oyuna katkısı olmayan adam bunları kaçırınca iş orada kopuyor zaten.

Ha ben sadece %100'leri yazdım diğer kaçırdıklarını yazmadım. Neredeyse düzgün vursa veya penaltı almaya uğraşmasa hepsi boş kale.

Bir de adamda şöyle bir sıkıntı var. Bu sezon 8 gol attı değil mi? 4 tanesi penaltı.

Akan oyunda diğer 4 golün 2'si bala mala girdi. Şu ana dek net attığı gol sayısı bana göre 2.

Hatay maçı ve Rize'de feyk attığı gol. Konya ve Rize'de diğer attığı gollerin hiçbiri net vuruş değil. Şansa girdi.

Bana göre oyun katkısından da öte en önemli sorun bu. Jardel'in de oyuna katkısı yoktu ama adam pozisyon geldi mi net bir vuruşla bitirirdi.

Ben Diagne'ye top geldiğinde %90 kaçacak diye bakıyorum böyle forvet olmaz kimse kusura bakmasın.

23 milyon Euro yatırım yaptığımız Diagne Luyindama ikilisini İrfan Can'a karşı teklif ettiğimiz haberleri kadar saçma bir şey okumadım. Dolaylı yoldan bizim oyuncularımızın değerini düşüren bir haber. Evet Luyindama formsuz ama bir 5 maç üst üste oynasın ondan sonra bakalım ki Konya maçında penaltıya kadar normal şekilde oynuyordu. Diagne ise 62 maçta 50 gol atmış şu istatistiği başka takım yaptırsa en az 20 milyon kazanmışlardı. O yüzden takımdaki oyuncuların değerlerini düşürmeden hareket etmemiz gerek.

Buna bende katılıyorum Luyindama Konusuna ayrıca İrfan Can Çıkıp vasfı belli olmayan insanların İrfan Gs istiyor demesi de komik Vedat Muriç'te olduğu gibi Klübün tapusunu da verelim başakşehire.

Biraz Rodopgiller izledim az önce. Normalde herkese umut dağıtan adamlar bile bir şey diyemiyor. Şubat 1'e kadar Aytaç yetişsin, belki bi mucize Onyekuru gelsin öpüp başımıza koyalım. Sıfır ümidim var bu döneme dair.
Ben artik hic bir transferi öpüp basima koymam. Bu Abdürrahimli transfer komitesi Messi'yi getirse adamin futbol hayati biter.

Elbette kaçıracak ona lafım yok. Oyuna katkısı olmayan adam bunları kaçırınca iş orada kopuyor zaten.

Ha ben sadece %100'leri yazdım diğer kaçırdıklarını yazmadım. Neredeyse düzgün vursa veya penaltı almaya uğraşmasa hepsi boş kale.

Bir de adamda şöyle bir sıkıntı var. Bu sezon 8 gol attı değil mi? 4 tanesi penaltı.

Akan oyunda diğer 4 golün 2'si bala mala girdi. Şu ana dek net attığı gol sayısı bana göre 2.

Hatay maçı ve Rize'de feyk attığı gol. Konya ve Rize'de diğer attığı gollerin hiçbiri net vuruş değil. Şansa girdi.

Bana göre oyun katkısından da öte en önemli sorun bu. Jardel'in de oyuna katkısı yoktu ama adam pozisyon geldi mi net bir vuruşla bitirirdi.

Ben Diagne'ye top geldiğinde %90 kaçacak diye bakıyorum böyle forvet olmaz kimse kusura bakmasın.

Su an en iyi opsiyonumuz Diagne

Kaçırdıkları beni de sinir ediyor ama eldeki malzeme bu.

Irfan Can Kahveci (25)
Ozan Tufan (25)
Ugurcan Cakir (24)
Dorukhan Tokoz (24)

Bu transfer doneminde veya sezon sonu avrupa’ya gittiler gittiler, gitmediler avrupa’dan iyi bir takima gitmeyi unutsunlar.

Bu ulkede buyuk takimsan gol atman icin kanatlarin iyi olacak. Yoksa seni kolay kitliyorlar anti-futbol+mhk+tff isbirligi ile.

Bizde ne kanat var, ne orta yapabilen oyuncu ne de duran top kullanabilen oyuncu var !

O zaman da olmuyor iste.

Keremi o yuzden hoca kullanmaliydi. Gerci o da covid oldu.

Bu yuzden hizli ve golcü kanat(onyekuru gelmeli ama o da yine cok formsuz) ve duran top kullanan bir oyuncu (10 numara olsa ne iyi olur) ve Taylani zorlayacak biri alinsa sampiyon oluruz ama bu kadro ile devam edersek Ocak ayindan sampiyonluga havlu atariz.

bu kadroya asgari 1 sag bek, 1 yaratici orta saha ve 2 kanat lazim. luyindama ve saracchiye format atilmasi lazim. en az 4 adet kaliteli oyuncu alinmazsa ligi 3.bile bitiremeyiz. antep, hatay ve alanya'nin gerisinde bitiririz. derhal bu 3lü orta sahadan vazgecmemiz lazim. daha ofansif bir oyun oynamamiz lazim.

muslera
xxx luyindama marcao saracchi
taylan xxx
xxx feghouli xxx
diagne

Kerem'e bence hoca fırsat verecekti ama kara bahtımız yine devreye girdi.

Gol attıktan bir gün sonra elaman covid oldu. Böyle şansın içine sokam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt