Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk macinda yuksek hirs,heycan ve cosku olabilir ama sakatlanmalara ve bi anlık agresyonla kart gormemeye dikkat etmeli bizimkiler.sakatlik ve kartlara acik bi mac.ani heycan ve öfkeye gerek yok,disiplin ve odaklanma ihtiyacımız olan.hakem ne karar verirse versin gaza gelmeyelim,biz zararli cikariz.hatalara da açık bi mac,kafa bulanık olmamali o yuzden.eger golu ya da golleri bulabilirsek bjknin duygusal strese girip sacmalamasi ve sicmasi cok olasi.yani gaza gelip sert girebilir,kasti faullerle oyun disi kalabilirler. onlar adina kayip olarak tamamlanmasi yuksek ihtimal bi mac.ama dikkatli olmaliyiz ve oyunumuzu oynayıp pozisyonları golle bitirmeliyiz

Fatih hoca full konsantre oldugu bi surece adim atmak uzere,umarim takim hocanin ve taraftarın hakkini verir

Yine soruyorum: Diagne yoksa o golleri kim atacak?

Zirt pirt sakatlanan Falcao mu

Babel mi

Dogru duzgun top oynamamis Onyekuru mu

Geçen sezon 44 maçta 14 gol falan atmis Crivelli mi

1 sezonda en çok 6 gol atmis Ogulcan mi

Diagne normal sartlarda bu takimin ilk11i olmamali, biz daha iyisini gördük. Ama bu sartlar altinda onun disinda su an devamli gol atacak topçumuz neredeyse yok sayilir. Biraz gerçekçi olalim

Oğulcan'dan başlayayım bana göre onun oynaması lazım. Burak Yılmaz'da gol kralı olmadan önce attığı gol sayısı vs ortada. Kaç yaşından sonra nerelere geldiği de ortada o yüzden bu yoklukta Oğulcan'da ısrar edilebilir.

Ben zaten forvet hattımızı savunmuyorum sadece ufakta olsa satma ihtimalimiz var o %100'leri kaçırınca onu da kaybediyoruz.

Zaten konu gol krallığından açıldı ben orada yata yata gol kralı olabilirdi diye yazdım. Sonra kaçırdıklarını sıraladım.

Bende biliyorum elimizde başka adam yok ama koskaca Galatasaray forveti de bu adam olmamalı. Vasattan da öte açıklayacak bir kelime yok.

Neyse herkesin kendi fikri saygımız sonsuz. Diagne ile mutlu, bol gollü yarınlara diyelim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oğulcan'dan başlayayım bana göre onun oynaması lazım. Burak Yılmaz'da gol kralı olmadan önce attığı gol sayısı vs ortada. Kaç yaşından sonra nerelere geldiği de ortada o yüzden bu yoklukta Oğulcan'da ısrar edilebilir.

Ben zaten forvet hattımızı savunmuyor sadece ufakta olsa bu andavalı satma ihtimalimiz var o %100'leri kaçırınca onu da kaybediyoruz.

Zaten konu gol krallığından açıldı ben orada yata yata gol kralı olabilirdi diye yazdım. Sonra kaçırdıklarını sıraladım.

Bende biliyorum elimizde başka adam yok ama koskaca Galatasaray forveti de bu adam olmamalı. Vasattan da öte açıklayacak bir kelime yok.

Neyse herkesin kendi fikri saygımız sonsuz. Diagne ile mutlu, bol gollü yarınlara diyelim...

Ogulcanin Burak kadar gol atacagi garantisi yok. Bunu yapabilmesini isterdim ama sirf Burak yapti diye Ogulcanin da oyle olacagi bir garantisi yok. Maalesef.

Yorumunun geri kalanina katiliyorum. Ama benim savundugum sey en azindan sezon bitene kadar takimda kalmasi.

Ogulcanin Burak kadar gol atacagi garantisi yok. Bunu yapabilmesini isterdim ama sirf Burak yapti diye Ogulcanin da oyle olacagi bir garantisi yok. Maalesef.

Yorumunun geri kalanina katiliyorum. Ama benim savundugum sey en azindan sezon bitene kadar takimda kalmasi.

Eyvallah. Oğulcan konusunu biraz uzatmış gibi oluyorum ama denemeden bilemeyiz neye dönüşeceğini.

Madem yokluk var rahat rahat denesinler ben onu diyorum. Şu ana kadar en verim aldığımız transfer maalesef Rize'nin yedeği Oğulcan.

Aslında asıl tartışmamız gereken konu bu.

Çamaşır makinası olsa yine iyi Halit aga. Bak mesela Falcao çamaşır makinası olur.

Fakat bu andavaldan olsa olsa elektrikli küçük ev aleti olur.
Nuri bunlardan bir cacık olmaz belli oldu. Yanlız ilk geldiklerinde bende çok desteklemiştim ve gelmelerini çok istiyordum. Hata etmişim.

Dunyada onyekurdan baska topcu mu kalmadi diyenleri anlamiyirum Onyekuruyu alsinlarda opup basiniza koyun yaw Donup donup ayni seyi yaziyorsunuz keske Onyekuru gelse.Bi Onye Bi Ahmet Musa gelse takima tempo gelir

Diagne oyun tarzı, karakteri ve mantalite olarak bize uygun bir isim değil lakin elinde ise gole en yakın adam olduğundan oynayacaktır. Emre Kılınç olmayınca sol iç, Arda Turan olmayınca sol açık eksikliği de çok bariz görüldü ön libero ve forvet dışında.

Nuri bunlardan bir cacık olmaz belli oldu. Yanlız ilk geldiklerinde bende çok desteklemiştim ve gelmelerini çok istiyordum. Hata etmişim.

Abi 5 sezon önce tribünde gol kralı Burak'a söverdik. 7 sezon önce frikiklerde topu alıyor diye Drogba'ya söverdik.

Biz ne ettik ki bu vasıfsızlara muhtaç kaldık? Allah sonumuzu hayır etsin...

Andaval öyle bir konuşuyor ki görende 8 golün 6'sını vura kıra atmış sanacak. 4 tanesi penaltı 2 tanesi milletin orasına burasına çarpıp girmiş.

Ulan akan oyunda attığın net gol sayısı 2! Ne konuşuyorsun hala?
Hadi bala mala attigi golleri anliyorumda bi futbolcuyu penaltidan gol attigi icin elestirmek kadar sacma bisey yok yaw.Bu sezon kulandigi butun penaltilari gol atti zaten Birakin adam kendi kendini gazlasin vallah nasil bir taraftarimiz var anlamiyorum ya

Hataylı 9 numarada fena topçu :ka:

Bizim maçta ilk 11 başlasaydı Emre Taşdemir'in içinden geçerdi. Sağ olsun Ömer abimiz 11 başlatmamış.

Yine aynı sarmalın içine düşüyoruz gibi Kasımpaşalı Diagne geldi aklıma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt