Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konya'nın ilk golünde adamın önünde olup napacağını şaşırıp mala bağlayan Luyindama'nın suçlanıp, ellerini arkadan bağlayıp pozisyonu izleyen Donk'a veya ilk anda adamı kaçıran Sarachi'ye laf edilmemesi taraftarın ne kadar mal olduğunu ortaya koyuyor zaten.

Ya da maç başında Donk malca top kaptırırken 2ye 1 adamlar gelirken Luyi'nin top kesmesi de önemsizdi.

Pardon ama Donk topu alıp 10 saniye bekleyip pas atınca oyun kurmuş oluyor.
donk ve linnesin gram katkıyı geçtim artık bilddğin takıma zarar vermesine rağmen hala bir takım kişilerce hiç değinilmemesi gerçekten çok saçma

Bizim yapmamız gereken transfer örneği:
K.Babacar kiralık 1,5 yıllık(bedelsiz), satın alma opsiyonu(1,8 milyon euro), verdiği katkı 13 maçta 4 gol 1 asist...

Beni en çok hayal kırıklığına uğratan Falcao oldu. Bu kadar olmaz.

Abi bilmiyorum hatırlar mısın ama gelmeden önce tartışıyorduk ben pek istemiyordum sakatlık vs olaylarından dolayı...

Gelince mecbur sevdik destekledik tabi ama birazda belliydi be böyle olacağı. Yazık oldu 2 senelik rezil olma pahasına kazandığımız CL paralarını 33'lük Falcao ve Babel'e yatırdık. Şu kur fiyatlarında bu kadar büyük bir para daha kötü yönetilemezdi...

Turkiye U21 ile ciktigi maclarda yetenekli oldugunu belli etmisti.

skor olarak değil de takım oyununa etkisinin nası olacağıyla alakalı transfer yapmak lazım. takım iyiyse gol atar aga oyuncu. bir de eküri bulduysa kendine rakamsal dünya yıldızı oluyor oyuncular. o işler öyle olmuyor ama uzun uzun irdelenmeli toplu, topsuz oyunda nasıl? bireysel ne gibi şapkadan tavsan cıkarabiliyor. oyun hırsı nası? karakteri nasıl? hırslı mı gevsek mi mesela. futbolu oynamayı sahada güzel oyun göstermeyi ne kadar istiyor. transfer yapmadan önce 1 ay birini takacaksın peşine onunla yatıp onunla kalkacak gerekiyorsa ondan sonra görüşmelere başlayabilirsin. görüşmelere baslayacaksın diyorum bak gene almayabilirsin.

şu ince eleme işini biraz ciddiye alsak kulübün borcu kalmaz yemin ediyorum.

Sakin kafayla dusunursek ortada para yok. Her mevkiye adam alamayiz ama oyunu da eldeki kadroya gore oynamaliyiz. Forvet icin para yoksa biz de Cagne'ye gore oynamaliyiz. Sag tarafa mutlaka Treze tarzi birisini bulmaliyiz.

Hadi bala mala attigi golleri anliyorumda bi futbolcuyu penaltidan gol attigi icin elestirmek kadar sacma bisey yok yaw.Bu sezon kulandigi butun penaltilari gol atti zaten Birakin adam kendi kendini gazlasin vallah nasil bir taraftarimiz var anlamiyorum ya

Penaltısına laf mı ettik? Ben öyle bir şey yazmadım. Akan oyundan bahsediyorum.

Ha ayrıca 13 milyon euro para verdiğin bir adam da bari penaltı atsın bee...

Penaltı atıyor diye övecek halimiz yok. Allah razı olsun çok iyi vuruyor penaltıları, 47 numara ayağına sağlık kralın...

Mesut kapalı savunmalara karşı kilit açmasına açar ama takım savunması bu kadar kötü bir takıma bir de Mesut eklenirse ortalık karışır. Bir de takımın en tempolusu Ozan giderse...

Yeneceğiz bence,gencleri bi yenelimde önce

Aynen önce Gençler maçı. Artık maç maç bakmak lazım.

Lig uzun daha neler neler olacak... Yine 9 maçlık bir seri yakalasak rahat lider oluruz.

Fakat işte takım yoruldu şu ana kadar bu futbolculardan resmen max. katkıyı aldık.

Takviye yapmazsak Şubat'ta havluyu atarız.

Cagnenin penaltı atışını bir ben mi beğenmiyorum .Bu adam bruge den penaltı ısrarı yüzünden ve kaçırdığı için kovulmadi mi .Bizim takımda yok mu daha iyi penaltı atacak adam .Emre akbaba bize gelmeden hep atıyordu penaltı ne oldu .Konya maçında cagne o ilk penaltiyi atsa sizce biz 3. Golü yer mıydık ?
Hoca hocalığını yapmıyor ki herkes kendi kafasında belhanda ömründe kaç tane serbest vuruştan gol atmış topun başına gidiyor emre akbaba ile belhanda kapışıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt