Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Su Albayrak, Cengiz, Gunay uclusu kadar HAİN, GEVSEK, FESAT, BECERİKSİZ bir yonetim 20 superlig takiminda yoktur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu kardeşim nereli olduğu çokta önemli değil, senin bı hocan var Anadolu takımlarında yedek olamayacak oyuncularla kafaya oynatıyor bı şekilde , gidip alacaksın genç aç oyuncular Yunan olur Kore'den Japonya'dan olur Kuzey Avrupa cekya Polonya olur ucuza al tutmayani derhal dehlersin 5 yıl sözleşmesi olsa bile , tutanlardan para kazanırsın ,bunu bu kafayla biz hesab ediyoruz, yönetim sanki bilmiyormu , tabiki biliyor ama sistem burada farklı , komisyonlar indiregandiler işin içine girdimi böyle oluyorYunan topçu istiyorum açıkçası, şu lige gelipte iş yapmayan tek bir Yunan var o da mitroğlu idi. Gerisi hep iş yaptı , bizim lige yatkınlar havası suyu kültür birliği olduğu için midir bilmem çok iyi iş yapıyorlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstad adamlar çıkıp konuşmuyor. Kiminle ilgilendiğimiz bile belli değil,40 isim yazıldı. İyice kafayı yedirttiler, sabrım kalmadı. :red:Yönetimi bitirdin renkdas
Tam agzimiza edemedi. Tam ortasina birakmaya calisiyorAbdül gitmeden kimse bişey almasın,bu adam ne diye hala bu kulüpte!
onu yönetimde biliyor ama işlerine gelmiyor , işin içinde komisyon indiregandi olayları olduğuna inanıyorum ben, başka açıklaması olamaz eğer kulübü batırmak değilse niyetleriAkilli davransan daha ucuz maasa ne oyuncular alirdin
Aytaca hazir ol futbol resitali sunacakÜstad adamlar çıkıp konuşmuyor. Kiminle ilgilendiğimiz bile belli değil,40 isim yazıldı. İyice kafayı yedirttiler, sabrım kalmadı. :red:
Yine bitmez. Bu sezon 10 mağlubiyeti olan takım bile şampiyon olabilir. Ligin yarısına bile gelmedik daha 24 maç var. Beşiktaş sürekli seri yapamaz bir takılırsa Alanya gibi düşüşe geçer.keşke ama bide bunun tam tersi var hatayı yendi senide yendi , lig biter
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aytacı izlerken belhanda'nın kalması için dua ederiz.Aytaca hazir ol futbol resitali sunacak
Ben dua etmem ona.Aytacı izlerken belhanda'nın kalması için dua ederiz.
BendeBen dua etmem ona.

bizim sürekli seri yapacağımızı nereden çıkardın , sezon tamamlanınca o Kayserilere Konyalara , Kasımpaşalara verdiğimiz puanları mumla arıyoruzYine bitmez. Bu sezon 10 mağlubiyeti olan takım bile şampiyon olabilir. Ligin yarısına bile gelmedik daha 24 maç var. Beşiktaş sürekli seri yapamaz bir takılırsa Alanya gibi düşüşe geçer.
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi