Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera gelmeden bize momentum dönmez.90da falan çıkmayacak topları çıkaracak ki momentumu alacağız

Bu haftayı böyle yediler.

Gençler maçından sonra derbi maçı var takımın dengesi bozulmasın diye açıklamıyoruz falan derler.

1 haftada öyle yerler sonra muhtemelen bu iki maçı kaybedeceğimiz için şampiyonluk gidecek.

Çıkar derler gelecek sezon yeni yönetim falan filan biz transfer yapmıyoruz bu takımda ancak 7. falan olur bu sene.
Tahmini hoca istifa eder, bulent falan gelir derken 10. Oluruz

Eski lige göre şu an 10. haftayı bitirdik.

Ben olaya öyle bakıyorum daha 24 hafta var her şey olur ama takviye şart hem de çok acil.

Bu kadronun buraya kadar getirmesi bile fena başarı sayılmaz.

Son düzlüğü girildiğinde potadaysak efsane oynadığımızı da hesaba katarsak neden olmasın.

Sivas-Ts-Erzurum-Rize gibi zor deplasmanları hallettik.

Eski lige göre şu an 10. haftayı bitirdik.

Ben olaya öyle bakıyorum daha 24 hafta var her şey olur ama takviye şart hem de çok acil.

Bu kadronun buraya kadar getirmesi bile fena başarı sayılmaz.
Senin profildeki adamı alıp koysak 10 yaş genclestirip iyi olurdu ne topçuydu be Hollandaya ve Barcelonaya karşı oynadığı topu unutamıyorum harbiden

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

- Onyekuru veya baska bir kanat oyuncusu
- Sag bek (Ismail Cokcalis veya Buta)
- Falcao yerine Forvet
- Taylan ile rekabete girebilecek bir 6 numara (Ndayishimiye)

Bu transfer doneminde oldu oldu, olmadi bu oyuncu grubuyla yavas yavas dokulmeye baslariz.

Muslera harbiden çok başka bir adam ya o varken kalede savunmanın saçma hatalarında bile içim çok çok rahat izliyordum ne de olsa Muslera var diyordum bu okanla fatih tam elekler

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Momentum da getiriyordu cidden bazı maçlar ne yapsan yap yemiyor adam.Daha bu saatten sonra anca bir sonraki sene için iş yapar Muslera ama.Şu 2 tane saçma maçı kazanabilseydik en azından derbide mağlubiyet hakkımız olurdu.Şimdi yenilirsek lig biter , muslera da anca artık tempo kazanmak için oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt