Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene özelinde çok kıymetli bir fırsat vardı o da Ocak transfer döneminde Karagümrük gibi ilgilendiğin oyuncuları alıp çat çat açıklayıp hemen maça cikarabiliyordun ama tabii ki her zamanki gibi biz yine bu fırsatı kaçırdık son günlerde alınacak 1 2 çöpe hazırız artık

Fatih hocanın karakteri olarak en çok kızdığım.yani aşırı ketum olması milletin çapsız hocaları bile çatır çatır konuşuyor yani çık neden transfer olamıyor anlat yönetim seni zorda birakiyorsa anlat yeni yetme hocalar gibi bahanelere sığınma yada herşeyi içine atma

super solak Emre Çolak'ı geri alaydık bari yaw onu da Gümrük aldı

Ulan bari keremi filan oynatin onu kazanalim en azindan calim atiyor hizli.

Attigi golu bizdr kim atardi. Pozisyonu o baslatti o bitirdi. Herif oynamaya oynamaya iyice korelecek sonra biz buda iyi degilmis diyecegiz.

Trabzon dönüşü banko şampiyonduk sakatlar cezalar üst üste gelince herkesin modu düştü haliyle. Bırak ilk 11 kalitesini sayı olarak da oyuncuya ihtiyaç var iki iç orta sahamız kanattan devşirme, yokluktan forveti kanata kanatı forvete çekiyoruz. Bu kadar bariz eksikler ortadayken hala yok masaya oturdu pazarlık yapıyor haberlerini çoktan geçmeliydik.

Bu kadar bariz hakem kayirmasinin olduğu lig charles dickenin iki sehrin hikayesi mevzusuna doner.giyotin Allahin adaleti olur bu ligin haramla,sikeyle krali olan soytarı kilikli fareleri icin,gorecegiz sonunda.2006 da caresizdik bi bu kadar,sapladik.yine saplayacagiz

Erol Bulut: "Mesut Özil önümüzdeki günlerde netleşir. Şu anda burada olmadığı için bir şey söyleyemem."

Hocaya verilen sözlerde var, boşuna demedi devre arası en iyi şekilde limana yanaşıp bakacağız diye. Sonra Fatih hoca günah keçisi yok çağ dışı hoca yok geri kalmış. 25 gün falan var daha kimsede en ufak umut var mı? Yok. O zaman sürekli transfer değil sürekli istifa konuşmamız yeni yönetim adaylarını tartışmak gerek.

Yönetim İstifa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt