Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Sunday alimi değil mi bu![]()
Cikartabildiniz mi?![]()
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sunday alimi değil mi bu![]()
Cikartabildiniz mi?![]()
müjdeye bak23 Eylül Albayrak açıklaması:
"BİRÇOK FUTBOLCUMUZA TEKLİF GELİYOR"
Marcao ve Younes Belhanda'nın transfer durumlarının sorulması ürerine Albayrak, "Galatasaray'da transfer bitmez. İki haftamız var. En iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bir limitimiz var. Bu limiti aşmamaya çalışıyoruz. Bütün kulüpler limitler ile baya ciddi sıkıntı içerisinde. Oyuncu satmak istiyoruz. Sonra almak istiyoruz. Birçok futbolcumuza teklifler geliyor. Bizleri mutlu ediyor. Göreceksiniz Galatasaray, bu performansını gösterdiği takdirde Ocak ayında Galatasaray'da istenmeyen futbolcu, kapımızı çalmayan menajer olmayacak. Bunun da buradan müjdesini verebilirim" ifadelerini kullandı.
yorum yok :red:

valla ben irfanı hiç istemiyorum, senin belhanda oynasın daha iyiİrfan Can haberlerini Gs taraftarını oyalamak için atıyorlar ve bu durum çok üzücü
İrfanın imkansız oldugunu herkes biliyor yemezler artık.İrfan Can haberlerini Gs taraftarını oyalamak için atıyorlar ve bu durum çok üzücü
Belhanda berbat!!valla ben irfanı hiç istemiyorum, senin belhanda oynasın daha iyi
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ona şüphe yok , ama irfanı beğenmiyorum , beleş olsa hayır demem , yada 2,3 çöp karşılığı 2,3milyon oda çöplerden kurtulmak içinBelhanda berbat!!
Sanırım yanlışın var dostumyok geçen yıl bıraktı tekke , buda eski Trabzonlu büyük Orhan
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
netten baktım geçen yıl martta ayrılmış görünüyorSanırım yanlışın var dostum
bu beceriksizler bi halt yapamaz biliyorum ama. taraftar olarak bunlara en büyük sosyal medya baskısını yapmak görevimiz. vallahi yeter artık kaçıncı kepazelik buHeriflerin umrunda olduğunu düsünüyormusun gercekten? Bunlar transfer mransfer yapamaz, ne satabilirler ne dogru düzgün topcu alabilirler. Aytac maytac bi işe yaramaz
Nrrdesin la sen kanadaliBelhanda berbat!!
Olur ama bizimkiler beceremez onu.Onyekuru cepte olsa
Diger tarafa Kalu veya Bruge'da oynayan Dennis olmaz mi?