Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye gibi hizli orta sahayi gecebiliyor mu?
Ben bi maçını izledim o da alanyya krşıydı büyük bi bölüm defansif olarak kaldı fazla çıkmadı ileriNdiaye gibi hizli orta sahayi gecebiliyor mu?
Küme düşmemeye oynayan takım kadrosu görüyorum buradaMuslera
Skubic-Marcao-Tzavellas-Saracchi
Taylan-Mahmut
Trezeguet-Talisca-Onyekuru
Diagne
Malatya bu adamı 45 bin euroya aldı şimdi muhtemelen 1.5-2 civarı ister. Boş kovalıyoruz resmen, takasla makasla gelecekse gelsin sorun yok da zaten olmayan bütçeden bonservis vermek ahmaklık olur
Zaten yok oyle bisey ama senlik oluyo,yalan da olsa zaman gecer.kafalar dagilsin.ben zevklen takip ediyorum artik transfer muhabettini.2010da bjk robinho soylentisinden basladi,krasicler,naniler,van persiler,pepeler,ayewler,slimaniler,ligin icinden gecen safi yetenek kagawalar ve daha neler neler gordum.ergen gibi tepki verecek yasi geceli cok oldu,artik gözlemleyerek ve yasayarak keyif alıyorumAlbayrak'ın böyle bir hamle yapacağına şaşırmamakla beraber haberin kaynağının Burhan Terzi olduğunu vurgulamak isterim
500 binden fazla verilmemeli o paralara çıkacaksak bi dünya topçu var aaa geeçi unutmuşum bizimkiler yurtdışından kolay işMalatya bu adamı 45 bin euroya aldı şimdi muhtemelen 1.5-2 civarı ister. Boş kovalıyoruz resmen, takasla makasla gelecekse gelsin sorun yok da zaten olmayan bütçeden bonservis vermek ahmaklık olur
500 binden fazla verilmemeli ama gelmesini isterim takımda ciğersiz orta saha eksikliği var he tabi IQ’su düşük değildir umarım.Malatya bu adamı 45 bin euroya aldı şimdi muhtemelen 1.5-2 civarı ister. Boş kovalıyoruz resmen, takasla makasla gelecekse gelsin sorun yok da zaten olmayan bütçeden bonservis vermek ahmaklık olur
Doğrudur. Antalyalı mukairu bile anderlechtte döktürüyoranderlecht'in istediği söylentileri var. eğer doğru ise oraya satarlar.