Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
04094161-CF0F-4507-8212-8D62F0CF3DF4.webp

0D685823-5840-4584-BD33-AAD8037F5D33.webp

202D0C0D-D690-4B69-AFF5-336CB35B69AF.webp

40ABA487-1AEC-4FD8-9DD1-7AFA34772083.webp

1610056210078.webp

Sağ beke Soppy gelir, Etebo'yu da Kongolo ya da Duarte ile değiştiririz. Kanat için Musaba düşünüyorum. Tabi bütün bunlar transfer döneminin son 1-2 günü olur.
Komisyon olarak da 3-4 bayılırız.

Bizim yonetimin sorunu musa sow u 19 satıp sene sonu bedava alamaması veya elif gibi 17 milyona satamiyor murige 20 m satamamasi tamam ama bunlari alanlar gerçekten saf mi bu kadar sizce bu paralar gerçekten verildimi yoksa birilerine kara paramı aklandı bizimkiler düzenbaz değilse suç mu biraz sabir arkadaslar

1962 kisa sureli ama fenerbahce,1963 Galatasaray(surec 2020-2021 benzeri),1973 Galatasaray,1986 besiktas (caldilar),1997 Galatasaray,2009 besiktas döngü bu :) saf saf mesut ozil,mandzukic yorumlamaya devam edin arkadaşlar 😶

Bu kadar barutla sadece yonetim yanmaz,az daha ateslenin bakalim.gorelim sampiyonluk istegini

Albayrak'ın böyle bir hamle yapacağına şaşırmamakla beraber haberin kaynağının Burhan Terzi olduğunu vurgulamak isterim

Malatya bu adamı 45 bin euroya aldı şimdi muhtemelen 1.5-2 civarı ister. Boş kovalıyoruz resmen, takasla makasla gelecekse gelsin sorun yok da zaten olmayan bütçeden bonservis vermek ahmaklık olur

Malatya bu adamı 45 bin euroya aldı şimdi muhtemelen 1.5-2 civarı ister. Boş kovalıyoruz resmen, takasla makasla gelecekse gelsin sorun yok da zaten olmayan bütçeden bonservis vermek ahmaklık olur

anderlecht'in istediği söylentileri var. eğer doğru ise oraya satarlar.

Biz UEFA şampiyonu olduk elimizdekileri bedava kaçırdık ribery bedava gitti tellesi kullanamadik gol krali gomisi bedava verdik 30 gol atan diagne yi satamadik pazarlamayi yapamıyoruz çünkü bizim kültürümüzde duzenbazlik yok biz Türkiye in en büyüğü metin Oktay ruhu ile olduk bize formasına aşık yüreği aslan ve karakteri düzgün isimler lazım iyi gündeme kotu gündeme bu renklere gönül verdik biz bizi yıkmak isteyenlere fırsat vermeyelim yönetim beceriksiz olabilir ama bizde burada yangın yakıp onlari telaşla iyice hataya itmeyelim fatih hoca da en az bizim kadar bu renklere aşık ve oda elbet sabrediyorum vardır bir sebebi sabir arkadaşlar

Albayrak'ın böyle bir hamle yapacağına şaşırmamakla beraber haberin kaynağının Burhan Terzi olduğunu vurgulamak isterim
Zaten yok oyle bisey ama senlik oluyo,yalan da olsa zaman gecer.kafalar dagilsin.ben zevklen takip ediyorum artik transfer muhabettini.2010da bjk robinho soylentisinden basladi,krasicler,naniler,van persiler,pepeler,ayewler,slimaniler,ligin icinden gecen safi yetenek kagawalar ve daha neler neler gordum.ergen gibi tepki verecek yasi geceli cok oldu,artik gözlemleyerek ve yasayarak keyif alıyorum

500 binden fazla verilmemeli o paralara çıkacaksak bi dünya topçu var aaa geeçi unutmuşum bizimkiler yurtdışından kolay iş
500 binden fazla verilmemeli ama gelmesini isterim takımda ciğersiz orta saha eksikliği var he tabi IQ’su düşük değildir umarım.

takıma bak yazarken içime sıkıntı geldi.

belhanda-tekdemir
ömer-akbaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt