Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanyadaki berkanı italyan kulüpler istiyormuş. Bugün resmen leşleri oynadı çocuk ben çok ekstra bi yetenek göremedim

Screenshot_20210108-010831_Chrome.jpg
@Osman SEDEN kanka tutan yoruma bak,fb bjk derbisi oncesi yazdiydim.sene sonu tahminim de tutacak mi bakalim :d ama ocak sonu ve subat ayini bekle kankaa,eglence cikacak insallah

Biz ne van persi ne carloslar hooijdonklar ne klasikler anelkalar gönderdik emin olun mesut ta en son acun la survivor da oynar merak etmeyin kasmaya gerek yok

Zaten yok oyle bisey ama senlik oluyo,yalan da olsa zaman gecer.kafalar dagilsin.ben zevklen takip ediyorum artik transfer muhabettini.2010da bjk robinho soylentisinden basladi,krasicler,naniler,van persiler,pepeler,ayewler,slimaniler,ligin icinden gecen safi yetenek kagawalar ve daha neler neler gordum.ergen gibi tepki verecek yasi geceli cok oldu,artik gözlemleyerek ve yasayarak keyif alıyorum
Önemli olan geç kalmadan transfer yapılması
Gün geçtikçe de bu yüzden yönetime karşı tepki artacak
Yoksa bunun gibi sürüsüyle yalan haber çıkar daha

Irfan yeni begenmemistir herhalde o fotoyu,kucucuk seyler icin heycana gerek yok

Malatya bu adamı 45 bin euroya aldı şimdi muhtemelen 1.5-2 civarı ister. Boş kovalıyoruz resmen, takasla makasla gelecekse gelsin sorun yok da zaten olmayan bütçeden bonservis vermek ahmaklık olur
Gomiste olan rahatsızlık bunda da var daha 3 gün önce ortasahada yığıldı kaldı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2021-01-08 (2).webp

Zaten yazdan kalan bir öfke var yönetime karşı
Harekete geçmezlerse bu işin sonu kötü olur kendileri adına

en büyük transfer yönetimin istifa etmesi olacaktır

Biz burada nöbet tutarken uyuyordur tüm transfer komitesi .Scout ekibi ve transferden sorumlu birileri varsa ne yaptı tüm yaz ve ara şimdiki transfer sezonuna neyi hazirladi .Etoboyu bulan kim ? Omar ve saracci de ahım sahim oyuncular değil .Aldığınız para helal mi ....

herifler ibra edilmemesine rağmen devam ediyor. bu tepkileri takmazlar.
ibra edilmediklerinde taraftar destek oldu onlara
o güçle mahkemeye itiraz ettiler vs.
şimdi o desteği kaybederler
sanırım tekrar bir ibra oylaması yapılacak
ben yine ibra edilmeyeceklerini düşünüyorum
ve bu sefer idari yönden ibra olmamalarını sonuna kadar savunuyorum

bi ara erken seçim dediler onu da 2 hafta sonra covid var izin çıkmadı diye arada kaynatıp istifa seslerini bastırdılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt