Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Alanyadaki berkanı italyan kulüpler istiyormuş. Bugün resmen leşleri oynadı çocuk ben çok ekstra bi yetenek göremedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
irfan begenmis
Önemli olan geç kalmadan transfer yapılmasıZaten yok oyle bisey ama senlik oluyo,yalan da olsa zaman gecer.kafalar dagilsin.ben zevklen takip ediyorum artik transfer muhabettini.2010da bjk robinho soylentisinden basladi,krasicler,naniler,van persiler,pepeler,ayewler,slimaniler,ligin icinden gecen safi yetenek kagawalar ve daha neler neler gordum.ergen gibi tepki verecek yasi geceli cok oldu,artik gözlemleyerek ve yasayarak keyif alıyorum
Gomiste olan rahatsızlık bunda da var daha 3 gün önce ortasahada yığıldı kaldıMalatya bu adamı 45 bin euroya aldı şimdi muhtemelen 1.5-2 civarı ister. Boş kovalıyoruz resmen, takasla makasla gelecekse gelsin sorun yok da zaten olmayan bütçeden bonservis vermek ahmaklık olur
Evet gördüm onu bayılmış çocukGomiste olan rahatsızlık bunda da var daha 3 gün önce ortasahada yığıldı kaldı
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 107411
Zaten yazdan kalan bir öfke var yönetime karşı
Harekete geçmezlerse bu işin sonu kötü olur kendileri adına
Suratlarına küfür etsen yüzlerini yıkar bunlar. Ben bişeyi takacaklarını sanmıyorum. Utanma denen bişey yok ki apo 1-2 ay öncesine kadar ocakta gerekeni yapacaz diye sallıyordu şimdi ortalarda yok yineEkli dosyayı görüntüle 107411
Zaten yazdan kalan bir öfke var yönetime karşı
Harekete geçmezlerse bu işin sonu kötü olur kendileri adına
ibra edilmediklerinde taraftar destek oldu onlaraherifler ibra edilmemesine rağmen devam ediyor. bu tepkileri takmazlar.