Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Hayal gucu sayesinde kaçırılmış bi firsat tekrar kazanildi'bak bu iyiymis.iyi geceler

abdurrahim-albayrak-transferi-biz-de-merak-ediyoruz_02.jpg

Yönetim taraftar nezdinde kendini itibarsızlaştırmanın en güzel örneğini veriyor.

Transferleri yine son gün, son dakika , son saniye yapmaya kararlı bizim yönetim.
Ben hayatımda bu kadar vurdum duymaz yönetim şekli ne duydum ne gördüm. Allah bize yardım etsin.

Umarım son dönemleri diye umursamamazlık etmezler
Bunun daha ibra oylaması var çünkü
Tarihimizde iki defa ibra olmayan yönetim var mı bilmiyorum ama bu hususta tarihe geçmek istemezler herhalde
Zaten genel kurul da ibra etmemek için can atıyor

Futbol bu kadar ekonomik güç olmuşken kulüplerin secilme baskanla yonetilip sonra olmadı diyip borcu bırakıp gitmesiyle zaten batar bunun tek çözümü kulüplerin paralı kişilere satilmasidir celsede de olduğu gibi adam kendi parasını riske atar mi atmaz o zaman görürüz başkanları ne adamlar alınıp nasil yönetiyorlar. Artık kurtuluş ozellesmekten başka bir şey değildir. Turkiyede bunu ilk yapan kulüp arayı uzun yıllar açar

Tarihimizde iki defa ibra olmayan yönetim var mı bilmiyorum ama bu hususta tarihe geçmek istemezler herhalde
Tarihe geçtiler bile transferde bu kadar başarısız bir yönetim görmedim. Millet Limit filan dinlemiyor çatır çatır transfer yapıyor. Bu limitler sadec bize işliyor.

Eğer irfana gerçekten ilgimiz varsa şikecilerin eline sıcak para geçmeden bu işi bitirmek lazım

Mustfa cengizin bu sezonu da bir degil bikac kupayla kapatma sansi fazla,o transferleri yapacaklar merak etme

Transfer dönemlerinde artık uyuyamıyorum, forum'da transfer başlığına bakmamak için kendimi zorluyorum. GALATASARAY olunca ister istemez bakmak zorundasınız. Kendi taraftarına ve teknik direktörüne transfer stresi yaşatan başka bir yönetimle karşılaşmadım,dayanılacak gibi değil.

ARTIK YETER İSTİFA !!!!!!!

Slm usaklar ben abdurrahim

Bu benim feyk hesabim herkes rahat olsun bizde sizin gibi nöbetdeyiz futbolcularin kacip gelmesini bekliyiruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt