- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
'Hayal gucu sayesinde kaçırılmış bi firsat tekrar kazanildi'bak bu iyiymis.iyi geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kısacası biz iyi oyuncumuzu vermeyiz biz size 32 yaşında bir çöp verelim demişler resmen.Abooooo - Irfan olmazsa Mahmut Tekdemir![]()
![]()
Kısacası biz iyi oyuncumuzu vermeyiz biz size 32 yaşında bir çöp verelim demişler resmen.
Tarihe geçtiler bile transferde bu kadar başarısız bir yönetim görmedim. Millet Limit filan dinlemiyor çatır çatır transfer yapıyor. Bu limitler sadec bize işliyor.Umarım son dönemleri diye umursamamazlık etmezler
Bunun daha ibra oylaması var çünkü
Tarihimizde iki defa ibra olmayan yönetim var mı bilmiyorum ama bu hususta tarihe geçmek istemezler herhalde
Zaten genel kurul da ibra etmemek için can atıyor
Mustfa cengizin bu sezonu da bir degil bikac kupayla kapatma sansi fazla,o transferleri yapacaklar merak etmeUmarım son dönemleri diye umursamamazlık etmezler
Bunun daha ibra oylaması var çünkü
Tarihimizde iki defa ibra olmayan yönetim var mı bilmiyorum ama bu hususta tarihe geçmek istemezler herhalde
Zaten genel kurul da ibra etmemek için can atıyor
7 milyon euro istiyorlar, olmayacak duaya amin demek gibi birsey.Eğer irfana gerçekten ilgimiz varsa şikecilerin eline sıcak para geçmeden bu işi bitirmek lazım