Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ErNfjNpXIAElcdX

Olası Türkiye dışı transferde 10 gün karantina 3-4 hafta oyunucunun antrenmanlarda form tutmasının beklenmesi 3 hafta 88. dk dan sonra oyuna girmesi. Yani ortalama 8-9 hafta sonu oynamaya başlar. Bu saatten sonra yurt dışı transfer beklemiyorum. En fazla ligden 2 çöp alırlar

SA
Iyi Nöbetler.
1 ay ceza yedim, yattım ve çıktım.

Yahut Eti nın bir çikolatası var. Onun ismini yazınca ırkçılık oluyor, ceza veriliyor..ama koskoca Eti TR de bu ürünü problemsiz satıyor.
Bu iş nasıl oluyor? Madem Eti de Ceza yesin..

Boşuna genç millet forumdan kaçıp, Twittere fln kaçmıyor. Orda zıtpıt ceza verilmiyor. İfade Özgürlüğü tam uygulanılıyor, mizah ceza yemiyor.

Son düzenleme:
Olası Türkiye dışı transferde 10 gün karantina 3-4 hafta oyunucunun antrenmanlarda form tutmasının beklenmesi 3 hafta 88. dk dan sonra oyuna girmesi. Yani ortalama 8-9 hafta sonu oynamaya başlar. Bu saatten sonra yurt dışı transfer beklemiyorum. En fazla ligden 2 çöp alırlar
Test negatif çıkarsa 10 gün karantina olmuyor diye biliyorum.

evlat kontejyanı
Babel
Falcao
Arda
Emre Akbaba
Diagne
Belhanda

Torun Sevme Yaşına gelmişler, biz halen medet umuyoruz bunlardan.

Hepsi SAT, gönder Paf'a

Bu sene hiç keyif vermiyor takım, lig ve genellikle Futbol bana...

Bir de Utanmadan Aytaç Kara diyorlar.

Takımda o kadar işe yaramaz adam var ki kimseyi satamıyorsun, maaşları da deve yükü olduğu için bonservisini verip yollayamıyorsun da. Bu takımın düzlüğe çıkması sanırım 3-4 sene sürer. fener gibi duraklama dönemine gireriz

ErNnvB2XYAIbU8_

İrfan Can Kahveci gelmesi çok iyi olur orta üçlü Taylan- İrfan- Emre Kılınç gayet iyi olur bu sezon için ama İrfan transferi bana imkansız geliyor.

G saray bir futbolcu ile ilgilendi mi alır almalidir; bize bunu hatırlatacak Baskan ve yönetim olmalıdır.

Monaco'da yaşayan iş adamı Haim Fresco: "Monaco’nun Falcao’yu daha önce kiraladığı kulüpler neden onun bonservisini almadılar? Galatasaray yönetimi, bunu merak etmedi bile. İşte sonuç ortada. Bugün kurtulmak istiyorsun. Şov için aldılar Falcao’yu.” (Milliyet)

İrfan Can transferi yattı diyebiliriz
Adamlar Marcaoyu istiyorlar :cıkcık:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt