Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
twitterde yagiz kadar yalanci pis insan yok
Ali Kocun Adami
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
twitterde yagiz kadar yalanci pis insan yok
ömer bayramBabel
Falcao
Arda
Emre Akbaba
Diagne
Belhanda
Torun Sevme Yaşına gelmişler, biz halen medet umuyoruz bunlardan.
Hepsi SAT, gönder Paf'a
Bu sene hiç keyif vermiyor takım, lig ve genellikle Futbol bana...
Bir de Utanmadan Aytaç Kara diyorlar.
![]()
İrfan Can Kahveci gelmesi çok iyi olur orta üçlü Taylan- İrfan- Emre Kılınç gayet iyi olur bu sezon için ama İrfan transferi bana imkansız geliyor.
BaykuşOğulcan ve Taylan Başakşehir'e gitti galiba.
yok belki bizizdir

Adeta bir 2021-2022 sezonu UEL Cup Winners havası aldım bu takımdan. Magnifique.Marcao ve falcaoyu elden çıkarttım , parayı Abdurrahime verdim efsane olduEkli dosyayı görüntüle 107455
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mart sonu ligi ayıklar zatenAdeta bir 2021-2022 sezonu UEL Cup Winners havası aldım bu takımdan. Magnifique.
Malesef kume dusmelik kadro renktas...Marcao ve falcaoyu elden çıkarttım , parayı Abdurrahime verdim efsane olduEkli dosyayı görüntüle 107455
Kör oldumMarcao ve falcaoyu elden çıkarttım , parayı Abdurrahime verdim efsane olduEkli dosyayı görüntüle 107455
çok ayıp ettin dostum şu kadro Real Madrid'e yargı dağıtırMalesef kume dusmelik kadro renktas...

Evet PPT 1. ligin icinden gecerOkan
Linnes - Donk - Marcao - Saracchi
Belhanda - Taylan - Omer
Ogulcan - Diagne - Arda
ligin icinden gecer diyebilir miyiz
saracchi bes para etmez linnes bile daha faydalıEmre ve saracci iyi insanlar olabilir ama bu takımda kronik sakat adam görmek istemiyorum artık 3 tane depar atan adam soluğu MR da alıyor alayı gönderilmeli.
Ömer Bayram reisi nasıl unuttum ben , adam bayıltır bu kadro efsaneOkan
Linnes - Donk - Marcao - Saracchi
Belhanda - Taylan - Omer
Ogulcan - Diagne - Arda
ligin icinden gecer diyebilir miyiz
posteri olsa keşkeAcele yok. Acele giden ecele gider. Yavas yavas. Hele 1 kac mac daha kaybedelimNevzat Dindar (@nevzatdindar): "Luyindama'yı İngiliz kulüpleri ve bir iki Alman kulübü istiyor. Galatasaray değerlendirecek."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi