Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan-Trezeguet-Sörloth.... Diagne+Luyindama 20'ye gitse de şunları toplasak

İrfan için Luyindama'yı satıp 7 m felan vermeyiz umarım

Luyindumayi 3e satıp bunun 1msi ile irfan, 1msi ile onye, 500ksi ile seri kiralanip kalan 500k ile de salih alınmalı. (y)(y)(y)

#transferboyleyapilir

İrfan için Luyindama'yı satıp 7 m felan vermeyiz umarım
Luyindama satılabilirse öyle bir şey olacak gibi rakamda biraz indirim olabilir belki 7 değilde 6 olabilir ama buna benzer bir şey olacak gibi tabi Luyindama satılabilinirse. Bence çok zor bir ihtimal tabi ama Twitter'a göre Onyekuru ve İrfan önümüzdeki hafta açıklanacak gibi yazıyorlar ama bu işin sonunda da yazın ki transfer sezonu gibi kimse gelmez gibi geliyor bana.

Futbol

@Nevizade_1905_

·
3s

Dün tekrardan oturuldu, konuşuldu. Emre Akbaba'nın sözleşmesi uzatıldı. Net rakam alamadım o yüzden rakam yazmam doğru olmaz ama yıllık ücreti 700 bin € civarı seviyesinde...
Bu arada Emre Akbaba ile sanırım 6.5-7 milyon Tl(700-750 bin euro) ile sözleşme uzatılacak. Yine aynı kaynağa göre İrfan Can transferinin olacağı ima edilmiş.

İrfan-Taylan ikilisinin yanına sert önde basan Ozan Tufan tipi biri gerekir

Emre Akbaba ve Omer Bayram’in takimda kalacagini bilmeyen yoktur herhalde. Bugun Rodop Akbaba ile ilgili haberi verdi zaten.

Akbaba’nin maasi 1.1-1.2 milyon euro civari olur, Omer Bayram’in maasi ise 800-900 bin euro, benim bu yonetimden beklentim bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt