Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bir yönetici İrfan'ı 5 milyona bağlar
İmkansız bir şey değil

şampiyon olduğumuz sürece sıkıntı yok. baska türlü alamazsın irfanı. 3 5m a vermezler yani. 25 yaşında tam verim alınacak çağı
Almayalım o zaman o paraya iki tane iyi scout transferi yapılır. İrfan iyi topçu ama 10 milyonu kaç adama vermişiz kulüp tarihinde ? Çok büyük para. Şampiyon olacağımızın da garantisi yok kadronun yarısı çer çöp.

Radamel Falcao, Galatasaray'dan ayrılmak için ileriye dönük alacaklarının hepsini istedi. (Sporx)
1610120218705.webp

Acuna para kazandirmak isteyen kazandirir banane Ben kendimi fikrimi soyledim.Sen buna kiskanclikta diyebilirsin baskada bisey ben fenere boyle yardimi olan bi adamin parasina para katmasini yardimci olmak istemiyorun.
Tamam da boykotunu yapıyorsun güzel, bir mentaliten var ama ilk mesajdaki çıkış yanlıştı demek istiyorum. Bu mesajda bunu aciklamissin zaten.

Bizim zenginlerin bir silkelenmesi lazım, keza yönetime girenlerin ise kulüp üzerinden para kazanma hayali yerine kulübe katkıda bulunması gerektiği gerçeğiyle yüzleşmesi.
Varsa yoksa kendi reklamlarini yapsinlar.

Almayalım o zaman o paraya iki tane iyi scout transferi yapılır. İrfan iyi topçu ama 10 milyonu kaç adama vermişiz kulüp tarihinde ? Çok büyük para. Şampiyon olacağımızın da garantisi yok kadronun yarısı çer çöp.
mümkün değil scout transferi. bu sezona ya tamam ya devam gözüyle bakıyorlar o riske girmezler. yani 10m u standartını bildikleri oyuncuya bal gibi gömerler. irfan onyekuru 2 kilit transfer şampiyon yapabilir bizi. bak baskasını almasalar bile sampiyon olabilir bu takım. :D öyle de değişik bi yapımız var anasını satayim

Dursundan kurtulup 3 sene sonra yine dursun dönemine girmekte muhteşem ya. Bence bilerek yapiliyor bunlar hep

Diagne'ye 10 milyon bayılan yonetim İrfan'a da bir 10 atar acımazlar. Bakalım hangi degerimizi kaybedeceğiz bu operasyon için... İrfan'ı Avcı zorla oynata oynata topçu yaptı. Bizde boyle bir ornek bulamazsın. Şimdi hazıra 10m bayılma peşine düştük. Hangi yerli oyuncu oyle bir paranın altında ezilmedi bu güne kadar hiç mi düşünmezler yazık.
Takimda kanat yok, sag bek yok, forvet hak getire ama ICK 10 milyon. 1 gram akil olsa Diagne'yi 13 milyona alirlar miydi?

yahu bunlar Emre Akbaba, Ömer Bayram ile yeni sözleşme yapacaklar en az 3,4 yıl daha kurtulamiyacagiz bu çöplerden, Allah'ını seven biri Twitter'da gündem oluştursun , bir an önce istifa etsinler artık yeter vallahi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
akbaba ve bayram en az 3er yil uzatir. belhanda ile uzatirlar. feghouli ve babel 2 sene daha burada. diagneyi yollayamazlar. kisacasi en az 2 seneyi daha yok ederler. bu yönetimin hic bir sey yapmamasi lazim. muslera, marcao ve luyindama ile sözlesme yenileyip kiralik veya bonservissiz adam alsinlar kazik sokmadan.

mümkün değil scout transferi. bu sezona ya tamam ya devam gözüyle bakıyorlar o riske girmezler. yani 10m u standartını bildikleri oyuncuya bal gibi gömerler. irfan onyekuru 2 kilit transfer şampiyon yapabilir bizi. bak baskasını almasalar bile sampiyon olabilir bu takım. :D öyle de değişik bi yapımız var anasını satayim
Bence bunlar Onyekuru'yu bile alamazlar ya neyse , bakalım. İrfan'e Başak evveli çökmeliydik asıl.

Kim yapacak yahu yazın 3 milyona falan bir sürü potansiyel yetenekli çocuk gitti bizimkiler mal gibi izledi, nakit para zaten yine yok. Tamamen gelecek yönetim ne yaparsa yapsın transferi olacaktır. Bunların eli yüzü düzgün kimseyi bonservisiyle alabileceğini düşünüyorum. O yüzden 3-5 fazla girsin en azından iyi oyuncumuz olur. Adamın da bize ilgisi var gibi görünüyor.

Ulan ne 10 milyonu be, hücum gücü yüksek skorer bi orta saha lazım takıma bunlar irfana 10 vermenin derdinde. Aptal herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt