Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Hiç sevmiyorum bu iskelebabayı
Yazıklar olsun!
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sevmiyorum bu iskelebabayı
Yazıklar olsun!
son vurusları iyi aslında da ceza sahasında cok bulusamıyor topla
Top almıyor hayalet gibi kaçak oynuyorson vurusları iyi aslında da ceza sahasında cok bulusamıyor topla
sövmeyizSu pelkasta ne buluyorsunuz ciddi soruyorum adam dumduz bir oyuncu kosup mucadele ediyor okadar adam bizde olsa 2 maca hepiniz soversiniz
kondisyon yok bence. 60dk dan sonra patlıyor biz görüyoz bunu geçen mac 85 dk kenardakiler göremedi. 1 puan alabilir belki galibiyete oynamak varken farkı 2 ye çıkarttırdı sagolsun. giden 3 puan oldu. luyindama + emre akbabaya yazar o giden 3 puan. sen hiç bir sekilde skor ne olursa olsun düşmeyeceksin oyundan. düşersen koyarlar böyle işte.Top almıyor hayalet gibi kaçak oynuyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
belhanda da bulamadığımız şeyleriSu pelkasta ne buluyorsunuz ciddi soruyorum adam dumduz bir oyuncu kosup mucadele ediyor okadar adam bizde olsa 2 maca hepiniz soversiniz
gomis ten sonraki en büyük eksiğimiiz ahanda böyle oynayan forvet. bi bulsak sırtı dönük güçlü ilk amacı ayakta kalmak olan bir forvet gollerden fazlasını kazanacağız da bulamadık işte. falcao sakat, diagne kafadan sakat. biz de bunları izlerken ruh hastası olacağız. yönetim mutlu ama. 300 bin avro arttırmadılar çünkü gomis in maaşı
Bizde vasat sever olduk bu mantikla bakarsak belhanda dan iyi tonla oyuncu var belhanda iyi oyuncu degil kabul ama pelkasta vasat alti bir topcubelhanda da bulamadığımız şeyleri
@Umut YILDIRIMOĞLU Benim kanalbugün de sorloth u aldık hayırlısıylan
| Galatasaray, Alexander Sörloth’u transfer etmek istiyor. (TV2)
+++ irfan 10 milyonluk topçu olsa avrupa takımları 15 bile teklif ederlerdi. İrfan bize gelirse sevinirim iyi oyuncu ama yaşı 25 verilecek bonservisin geri dönüşü yok, avrupa takımları 27-28 den sonra ona bonservis vermez Türkiyeden zaten verilmez hesabı iyi yapılmalı. 10 falan büyük hata olur. 5-6 civarını geçmemeli.İrfan'a yurtdışından teklif olmaması garip geliyor. Daha geçen enfes gollerle hattrick yaptı CL maçında. 25 yaşında. Biz yokluktan gözümüzde çok mu büyütüyoruz acaba.
Ahmed musa ve denis beraber mi gelcek