Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri ne olacak bu kadar transferi fatih hoca nasil idare etsin

gelmesine en sert sekilde muhalefet ettigim arda turan'in galatasaray takiminda adeta hücumda en güvenilir isim olmasi ne durumda oldugumuzu gösteriyor. kuvvetle muhtemeldir ki, 40 firin ekmek yesek ogulcan ve arda'ya kalacagimiz aklimizin ucundan bile gecmezdi.

Haber ajanslari ve Sosyal medya el ele Irfanin transferini namus meselesine dönüştüriyor tıpkı Falcao da olduğu gibi.

Bizim yonetimle bu transferde ya kazık yeriz ya da İrfanı fenere kaptırırız.

Tuzak defalarca yazdım. İrfan'ın bizden başka ciddi taliplisi yok hangi delikanlı avrupa takımı teklif yapmış çıksın söylesinler, sıfır.

Ortalığı velveleye verip bize çakmaya çalışacaklar.

Onyekuru seri irfancan ahmed musa denis💪

Adettendir bu da tepkim :asd:

1610133325312.webp

seri bikac gune netleştir bu arada tahminim.15 ocak civari olur transfer,oyle hissediyorum

itouch, alanya'da bile fark yaratmayan salih, taylan ve serili bir orta saha rotasyonu düsünüyorsak orta sahada bir kac hafta gectikten sonra taylan tek basina oynamaya devam eder, sol icte emre kilinc'i kullanmaya devam ederiz. eh be yönetim. siz hamle yapmayin abi.

itouch, alanya'da bile fark yaratmayan salih, taylan ve serili bir orta saha rotasyonu düsünüyorsak orta sahada bir kac hafta gectikten sonra taylan tek basina oynamaya devam eder, sol icte emre kilinc'i kullanmaya devam ederiz. eh be yönetim. siz hamle yapmayin abi.
Aboubakar ve larin gibi forvet yok lan bizde,adamlar kaçırmıyorlar hic sakatlanmiyolar da

şu girdiği ikili mücadele de 5 defa kendini atacak oyuncu listesi çıkarırım size.

gelecek gelecek

İrfan bizim için mecburiyet. Seneye ilk 11de 3 Türk zorunlu olacak Taylan İrfan Emre olur bunlar. Zaten yeni yabancı kuralıyla beraber biz yerli oyuncuları satmaya yönelik politika geliştirmeyeceğiz irfan gelir oynarsa futbolu bırakana kadar faydalı olur solak orta saha mis. İrfan Onyekuru Aytaç +Sağ Bek + Forvet bizi paklar sağ bek ve forvet mümkünse genç scout transferleri olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt