Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Tam yazacaktım@Umut YILDIRIMOĞLU Benim kanal![]()
Adamlar eski dizi yayınlamaktan başka bir iş yapmış sonunda .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam yazacaktım@Umut YILDIRIMOĞLU Benim kanal![]()
Haber ajanslari ve Sosyal medya el ele Irfanin transferini namus meselesine dönüştüriyor tıpkı Falcao da olduğu gibi.
Bizim yonetimle bu transferde ya kazık yeriz ya da İrfanı fenere kaptırırız.
Bazen ben kendime diyorum bunlara tek mail mesaj atan ben miyim diyeTam yazacaktım
Adamlar eski dizi yayınlamaktan başka bir iş yapmış sonunda .
nası senin kanal@Umut YILDIRIMOĞLU Benim kanal![]()
Hikaye olarak Şukufe iyiydi ama ben Dr. Hayat'ı daha çok seviyodum
Aboubakar ve larin gibi forvet yok lan bizde,adamlar kaçırmıyorlar hic sakatlanmiyolar daitouch, alanya'da bile fark yaratmayan salih, taylan ve serili bir orta saha rotasyonu düsünüyorsak orta sahada bir kac hafta gectikten sonra taylan tek basina oynamaya devam eder, sol icte emre kilinc'i kullanmaya devam ederiz. eh be yönetim. siz hamle yapmayin abi.
Bu kanala büyük ihtimalle tek mail mesaj atan benimdirnası senin kanal
İstediğin birşey varsa adam toplar mail atarız yaBu kanala büyük ihtimalle tek mail mesaj atan benimdirUmutla aramızda olan bi şaka konusuydu bu
![]()
sergen yalcin, arka direk larin diyor. atacak onu diyor. calisiyoruz diyor.Aboubakar ve larin gibi forvet yok lan bizde,adamlar kaçırmıyorlar hic sakatlanmiyolar da
Onu da yaparız da ben mail mesaj attığımda bi hafta içinde geri dönüş yapıyolar.Bu süreyi azaltabilirizİstediğin birşey varsa adam toplar mail atarız ya
Kolpa haber yapmasınlar diye mail atacam muhtemelen
şu girdiği ikili mücadele de 5 defa kendini atacak oyuncu listesi çıkarırım size.
gelecek gelecek