Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
Falcao + diagneyi verlim irfanı alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek temennim..Yine ayni oynayacak,ozlemene gerek yok.15 ocaktan sonra kafasi rahatlar
Monaco'ya dönmek üzere uçakta olan ve paylaşımlar yapan Onyekuru, mutlu ve istediğini elde etmiş görünüyor
https://t.co/l0SB3xrCbUBence tam tersine satmisken hepsini satip parayi cukkalarlar. Bu sezon onlar icin bitti zati.İrfan işini bizimkiler beceremez de Zeki Uzundurukan TS'nin ulusal kanalında (Aspor) Abdullah Avcı Visca'yi istiyor,ikna da etti dedi.Trabzon da 4.5 m euro+2 oyuncu resmi teklif yaptı dedi.Muhtemel böyle bir transfer olursa hem İrfan Can hem de Visca'yi aynı anda bırakmazlar.
Yoktu ki zatenonyekurunun fizigi gitmis gibi
zaten öyleydi, rüzgar vursa uçup gidecekonyekurunun fizigi gitmis gibi
Hep zayifiti,benimde gotum basim yok ama sagligim yerinde,bakyom kendimeonyekurunun fizigi gitmis gibi
Eski oyuncuları Mert, Mahmut, İrfan,Visca gibi isimler Okan Buruk'un oynattığı sistemi ve seçimlerini begenmiyorlar.O yüzden çoğu oyuncu ayrılmak istiyor,bu transfer haberlerinin sebebi de bu ancak bana göre bu haberler ile Göksel Başkan'a teknik adam değişikliği için baskı kuruyorlar.Okan Buruk da bu gerçeğin farkında ve o oyuncuların(papazların) ayrılmasını istiyor.Muhtemelen Okan Buruk gider oyuncular kalir.Bence tam tersine satmisken hepsini satip parayi cukkalarlar. Bu sezon onlar icin bitti zati.
Hep zayifiti,benimde gotum basim yok ama sagligim yerinde,bakyom kendime
Talisca falan gelmez ama bjk kenan,salih falan iyi yoldaTalisca bjk
Özil fb
Bizde belhanda.. ne günah isledik