Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru, İrfan filan güzel hamleler de kasa boş, bu dönem para ödemeden mı alacağız.
Evet. 6 ay sonra ödeyeceğiz işte Onyekuru'nun bonservisi. İrfan ise çok maliyetli gelir bize gelecekse. Öyle 4'e 5'e gelmeyeceğini uzun zamandır söylüyordum. Luyindama takas falan olabilir mesela. O durumda da 9-10 milyon euro civarına geldi sayabiliriz.

Şener son şansın koçum. Ya oynarsın ya gidersin takımdan. Adam akıllı oyna Dalton.

Belki bir gaz 2-3 maç oynar sonrası malum tıpkı linnes gibi oynardı birkaç hafta sonra full vasat..ne linnes ne şener bizin rotasyonumuzu bile hak edecek adamlar değil düzgün bir bek alıp omari yedeğe koymak daha mantıklı veya ez azından omara göre artı yönleri olan birini alıp rekabete sokarsın..

Linnesten ne bekliyor hoca merak ediyorum herif oynadığı tüm maçlarda ofansif olarak belhandan daha çok katkı vermiş bir oyuncu.
Max üst üste 2 Mac oynatıp hokus pokus ile muhteşem iş mi cikarmasi bekleniyor.
Yıllardır şu adama yapılan muamele ayni begenmiyorsan hepi topu 5 maç forma vereceksen o sözleşmenin imzalanmasına neden göz yumdun kardeşim.
Yada farklı soralım Linnes'in sözleşmesi üzerinden kim kulübü soyup prim alıyor

Belki bir gaz 2-3 maç oynar sonrası malum tıpkı linnes gibi oynardı birkaç hafta sonra full vasat..ne linnes ne şener bizin rotasyonumuzu bile hak edecek adamlar değil düzgün bir bek alıp omari yedeğe koymak daha mantıklı veya ez azından omara göre artı yönleri olan birini alıp rekabete sokarsın..
Yabancı sınırının seneye olup olmayacağı şimdiden kesinleşse de aslında takımlar da ona göre ara transfer dönemini geçirse. Mesela yabancı sınırı 8'e çekilecekse Omar'ın sağ bek yedeği için lüks olacağını düşünüyorum. 8+3 olacaksa belki kalabilir. Ama toplam 11 yabancının 2'sini sağ beke harcamak da gereksiz bence. Ne yapacağız belli değil çünkü TFF'nin ne yapacağı, ne karar vereceği belli değil.

Yabancı sınırının seneye olup olmayacağı şimdiden kesinleşse de aslında takımlar da ona göre ara transfer dönemini geçirse. Mesela yabancı sınırı 8'e çekilecekse Omar'ın sağ bek yedeği için lüks olacağını düşünüyorum. 8+3 olacaksa belki kalabilir. Ama toplam 11 yabancının 2'sini sağ beke harcamak da gereksiz bence. Ne yapacağız belli değil çünkü TFF'nin ne yapacağı, ne karar vereceği belli değil.

Ne yapacağımız belli aslında bu 2 zevati gönderip ismail cokcalisi alacağız omarla ikisi götürecek orayı.. dediğin gibi bu darlıkta omarin yedek olması da lüks kaçar

Hem linnese kızıyorsunuz hem şener neden oynuyor diyorsunuz? 4 senedir adam bir gram geliştirmedi kendini bırakın oynamasın.
Sener oynasin birsey demem ama 2 senedir top oynamiyor. Ama daha yetenekli kerem 11 oynayamiyor hadi onuda gectim adami 90 da sokuyor dalga gecer gibi bartuga da aynisini yapti

Falcao'nun leş gibi sözleşmesinden kurtuldulari için kiralama ücreti almayabilirler!!

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
Kesinlikle Berat ilk sıradaydı galasevgiside öyle söylemişti

İkinci sırada irfan olamayacağına göre Yusuf alternatif olarak belirlenmiş demekki

Listenin ilk sırasındaki adama 2.5-3 milyon veremiyorsak Yusuf için istenilen 3 milyon Euro hayalden öteye gitmez

1 Şubat günü neticemiz yaş ligi Avrupa potasında bitirmenin hesaplarını yapacağız galiba

Zira bizim ortamız yok ya şampiyon oluyoruz ya da 5. 6.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne listesi ne sirasi yaw onun bi bok bildigi yok gecen sezondan bari senin benim bildigim seyleri soyleyip duruyor

Ben bizim kasanın tam takır oldugunu düşünmüyorum para var bizde....

Şu Malatya'li oyuncuyu izledim de çöp bile değil bizim için o derece kötü.
Bu çocuğu isteyeni de kovmak lazım.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
23 yaşında keşfedilmemiş genç yetenek

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanatlar Onyekuru ve Trezeguet
Orta Saha Seri ve Irfan Can
Forvet Sörloth

hemen alinmasi lazim ama hangi parayla...

Yusuf kesinlikle bizim takıma uygun bir oyuncu değil cok tecrübesiz küçük takımda iyi olabilir ama şampiyonluğa oynayan takım için cok erken donatan fazlası yok gibi ayrıca öyle amam aman çevik ve hamlesi bir oyuncu degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt