Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.626
- 73.168
- 5.188
Ne st etienne miş be yusuf bu adamlar bizim scouty kullanıyo heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mohamed son mac kadroya alinmamis zatenBen terim mohammedi neden istiyoruz diye acikladigini anlamadim. Bence bitti diye dedi
HarbidenBen terim mohammedi neden istiyoruz diye acikladigini anlamadim. Bence bitti diye dedi
Luyindama'yi bize karsi izlemek cok koyar insana rengimLuyinduma+sekidika+akbabayi verelim.
Hoca apoya görüşmelere gidip kahve içip içip gelme artık iş yap demişFatih Terim: "Sayın başkanımız ile Abdurrahim bey Göksel başkan ile görüştüler. Henüz tabi kolay alınacak bir sonuç değil. Daha resmi görüşmeler devam edebilir. Bunlar gayet doğaldır. Olur, olmaz ama artık daha resmi daha ciddi şeyler yapmalıyız"
Birinin gitmesi lazım rengim. Irfani izleyip teselli buluruzLuyindama'yi bize karsi izlemek cok koyar insana rengim![]()
Ettiene istiyorsa alır belki müslüman ülkeyiz diye bir şansımız olabilir diğer türlü alamayizNe st etienne miş be yusuf bu adamlar bizim scouty kullanıyo heralde
Detaylı bir yazı yazıcam hakkında çok aşırı tanımıyordum 2 saattir onu izliyorum scout hesabımdan uzun metrajlı maç görüntülerinden gece uzunca bir paylaşım yaparımBu oyuncu hakkında fikri olan var mı ?
İş yapar mı ?