Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim maç öncesi hocaya kimseyi alamayız dedi, hoca da çıktı bunları talep ediyorum dedi. Sonucu göreceğiz.

Fatih Terim: “Falcao'ya laf söylettirmem. Bu adam karakterli adam. Bu durumdan son derece üzgün. İzin verdik. Özel bir tedavi olacak Ispanya'da. 11'de yeri her zaman hazır.”
bir daha hoca falcaoyu istemedi, onaylamadı gibi laflar söylenmez umarım yaw.

inş ispanyada göreceği tedavi işe yarar da faydalanırız. boşa atılacak oyuncu değil

Fatih hoca konuşuyor istiyor savunuyor ama arkasında bulunan yönetim ne maç sonlarında konuşur ne federasyona karşı hakem hatalarına karşı savunur ne düzgün transfer yapar ne adam satabilir .Mustafa başkana güvenim var ama bu yanındakilerle olmuyor maalesef ama artık başkan dahil değişmesi lazım .

O 5 gun onceki habere gore mohamed bize gelmek istiyor

cidden ha. hoca zorn dan stoper olmayacağını anlayınca önlibero yapmış mantıklı hamle, 6 numaradan başka hiç bir yerde oynayamaz bence çünkü ağır.
bir şey yarattığı yok hocanın yaw. adamın yan mevki önliberoydu ztn rts

SON DAKİKA

🗣 İrfan Can Kahveci'nin menajeri Batur Altıparmak:

"İrfan'ı isteyen bir kulüp varsa önce Başakşehir'le anlaşmak zorunda. Sonra ben ve oyuncumla görüşülebilir."

(Fanatik)

Fatih Terim: “Falcao'ya laf söylettirmem. Bu adam karakterli adam. Bu durumdan son derece üzgün. İzin verdik. Özel bir tedavi olacak Ispanya'da. 11'de yeri her zaman hazır.”
Böyle birşey demedi hoca kim uyduruyor bunları? Bu durumdan rahatsız, 45 dk konuştum, gitmek isterse ok diyeceğiz, iyileşirse de forması hazır dedi. Kibar dille git demişiz yani.

Fatih hoca konuşuyor istiyor savunuyor ama arkasında bulunan yönetim ne maç sonlarında konuşur ne federasyona karşı hakem hatalarına karşı savunur ne düzgün transfer yapar ne adam satabilir .Mustafa başkana güvenim var ama bu yanındakilerle olmuyor maalesef ama artık başkan dahil değişmesi lazım .
mustafa cengiz daha iyi bi yönetimle daha iyi işler yapabilirdi cidden. ama eli kolu bağlı belli ki abdurrahime de bişey diyemiyor. adam her transfer döneminde batırıp,sıvadı hala transferden sorumlu yönetici

Başakşehir mesajı yayınlamış, herhalde ancak fincanı alırsınız demek istemiş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210109-235103.webp
    Screenshot_20210109-235103.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 77
Yerliler : Emre Akbaba, Kerem, Emre Kılıç, Taylan, Oğulcan, İrfan Can,Salih Uçan, Emre Taşdemir, Ali Yavuz Kol, Emin Bayram, Okan Koçuk,
Yabancılar: Marcao, Luyindama, Muhammed Mustafa, Onyekuru,
Deneyimliler: Muslera, Arda, Fegoulli, Donk
Fatih Terim in istediği gelecek..... Bunlara şöyle Sörlort, Moder, Saracchi gibi yabancı gençlerde ilave edilebilirse Fatih Terim yönetiminde ki Galatasaray 5.yoldızı çok rahat takar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt