Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• 20210110_095139.webp
    20210110_095139.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 56
Renktaş empati kurmak lazım. Adamlar kim ne derse desin geçmiş senelerde kimsenin kurramadığı çok kaliteli kadroları kurdular.Medyada güçlüler hakem vsss herşey var.Ama sonuç Galatasaray şanpiyonlukda yetişmiş ve farkı açmış.Hemde daha ortalama kadrolarla çatır çatır oynayarak ve borrç batağı içinde yapmış bunu.

bizim yatıp kalkıp 2000 dönemi kadroya şükretmemiz lazım. o dönemim yarattığı winnerlıklaa çok başarı kazandık.Aksi taktirde bu genelkurul yapısı çapsız başkan ve yönetticilerle bjknin bile altına düşerdik.Taraftarımızda iş bilmezlik ve klübünün hakkını savunma noktasında net söylüyorum bu iki takımı geçtim çoğu anadolu klübü taraftarının bile gerisinde.

Karakter olarak sevmem ama Galatasarayın başında ali koç gibi bir güçlü başkan olacak lige ambargo koyardık.Daha erken olsaydı rivada, floryada müthiş değerlendirilir borç çok ciddi seviyelere inerdi.

evet karşı taraftar dediğin gibi di maria gelmiş gibi panik yapıyor ama Şu an bizim taraftarda sanki di maria gelmiş gibi abartıyor.

mohammed geldi diyelim ne vereceği belli değil.Kesinlikle visca yerine daha farklı daha yaratıcı birisini isterim.irfan süper olur..
Ama bizim şu ligde hızlı bire birde etkili fark yaratacak oyunculara ihtiyacımız var.

.

Ali koç kadar beceriksiz bizde bir dursun bi de adnan polat oldu.

Allah korusun. Ben yine cinnet gecirirdim ali gibi capsiz baskan olsaydi

Ali koç kadar beceriksiz bizde bir dursun bi de adnan polat oldu.

Allah korusun. Ben yine cinnet gecirirdim ali gibi capsiz baskan olsaydi

Ne çapsızı yahu.Ali koç olmasa bunlar batmışdı.
transfer işindeki beceriksizlikleri tamamen emre vsss kim varsa onlar suçlu.Adam sportif drektör getirdi.Bakdı olmuyor gönderdi.
bizde ise o kadar rezilliğe rağmen önlem alma yok.hala aynı adamlar transfer yapıyor.

Bize rakamsal olarak geri dönecek olan yetenekli oyuncuları almaya çalışıyoruz. Çok önceden bu isimleri veriyoruz. Benim her söylediğim isim ya alınıyor, ya biz alamıyoruz. Başkalarına scoutluk yapmaktan yorulduk biraz. İş bitiremeyen bir yönetici kadrosuna sahibiz goy goyla zaman geçirmekten başka bir iş yapmıyorlar diyor. İsimler öyle deşifre edilmez böyle deşifre edilir diyor..Kimi istediysek ya fener ya bjk ya başak ya da trabzon aldı diyor.

Ne çapsızı yahu.Ali koç olmasa bunlar batmışdı.
transfer işindeki beceriksizlikleri tamamen emre vsss kim varsa onlar suçlu.Adam sportif drektör getirdi.Bakdı olmuyor gönderdi.
bizde ise o kadar rezilliğe rağmen önlem alma yok.hala aynı adamlar transfer yapıyor.

Cebinden para verince mi çaplı oluyor?

Herifin her karari yanlış.

Ali koç un başkanlıgını gerçekten beğenenler var adam Babasının parasını kulübe verdiği için şuanda başkan olarak kalabiliyor Soyadı koç olmasa dursun kadar rezil bir başkan soyadından dolayı millet eleştiremiyor

Ali koç un başkanlıgını gerçekten beğenenler var adam Babasının parasını kulübe verdiği için şuanda başkan olarak kalabiliyor Soyadı koç olmasa dursun kadar rezil bir başkan soyadından dolayı millet eleştiremiyor

Baba demeyelim de dede diyelim.

Vehbi olmasa rahmiden de cacik olmazdi bunun gibi.

Adam 3 senede sifir sampiyonluk olacak, biz 3 te 2 yapan Cengizi gömüyoruz.

Ali koc gitsin dursunla tavla oynasin.

yahu küfrettiğin dursun olmasa o şampiyonlukları göremeyecektin..O zaman tavlacı dursun süper başkan.
Ama sizin için hiç farketmiyor. dursun zamanında deli gibi bu adamı savunuyordunuz. şimdide çapsız mustafa cengizi.

ağzımıza sçıyor çapsızlar iş işden geçdikten sonra göremeye başlıyorsuunuz. Ama sen hala mustafa cengiz ve yönetiminin çapsız olduğu görmemişsin.Muazzam bir polayanacılık.

Kank varsa şansımız sadece İrfan gelir(umarım o olur tek hakkımızdan gelen). İkisi bir Sneijder-Drogba dan zor mali şartlarımızda.
Bakalim neler olacak kamki.

Bu kdr açığa çıkmışken iş fener gelir bulasır alır mı acaba :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt