Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali koç un başkanlıgını gerçekten beğenenler var adam Babasının parasını kulübe verdiği için şuanda başkan olarak kalabiliyor Soyadı koç olmasa dursun kadar rezil bir başkan soyadından dolayı millet eleştiremiyor

Başarısız, bu bir gerçek; baba parasını kullandığını bilmiyorum ama tahminim o yönde. Eleştiri almama sebebi koç olduğu için değil; siyasi bir figür olmazsa da siyasi bir hedef için orda. Koç ailesi de bu ülkede hep bir siyasi figür olarak durdu. Çok örnekleri var, bunlardan bir tanesi Vehbi Koç’un mezarının açılması ve en son örneği divan hotel. Dolayısıyla fb başkanı, Ali Koç olarak siyaset meydanına çıkmak istiyor. Bunun için de şike olayında bağnaz bir camia olduğu ortaya çıkan bir klubü/STK yı arkasına almak istedi. Bunun için de başarılı olmak zorunda. Bu yüzden de ne gerekiyorsa yapacaktır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yahu küfrettiğin dursun olmasa o şampiyonlukları göremeyecektin..O zaman tavlacı dursun süper başkan.
Ama sizin için hiç farketmiyor. dursun zamanında deli gibi bu adamı savunuyordunuz. şimdide çapsız mustafa cengizi.

ağzımıza sçıyor çapsızlar iş işden geçdikten sonra göremeye başlıyorsuunuz. Ama sen hala mustafa cengiz ve yönetiminin çapsız olduğu görmemişsin.Muazzam bir polayanacılık.

Dursun 0 derbi , 0 sampiyonluk 140 milyon euro zararla birakti.

M.Cengiz ust uste kar aciklayan Alp yalman sonrasi tek baskan. 3 te 2 sampiyonluk ki pandemi olmasa 3 te 3 tu. Derbi galibiyetleri ki fb yi yendik o stadda 20 yil sonra.

Sen ve senin gibi transfer taraftari olanlar dursunla M.Cengizi aynı cumle icinde kullanir.

Zemalek Baskani Turkler düşmanımız vermem oyuncu demisti zaten; bence o is bitmisti hoca bilerek söyledi, listede birkac isim daha var dedi ki onları alsinlar demek istedi, alabilirler mi sizce tabi ki hayır...

mostafa mohamed kaçtıysa yedek liste varsır diye düşünüyorrum tabi bizimkiler onlarıda beceremez.

Hoca'da ne sabır varmış. Hoca toplamda 10'a yakın genç futbolcu istemiştir,ozorn hariç hiçbirini getiremediler.

Hoca aksam isim verdi.Sabah baska takima gitti.Lan bari 2-3 gun bekleseydiniz de hayali kadrolara yazsaydik

Boyle transfer doneminin izdirabini ....

Hoca isim verdiği için gitmedi, istediği bir oyuncu gittiği için hoca isim açıkladı. Hocanın Başkasına skoutluk dediği şey bu olsa gerek. Buluyorsun ama ilgiden ileriye gidip alamıyor başkasının kulağına karpuzsuyu kaçırıyorsun. İşte hocanın neden isimleri açıkladığı ve hocanın haklılığı ortaya çıkıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cagne-Babel ile sezon sonuna kadar götürebiliriz İrfan ve Onye gelse yeter.

Hoca bunuda kaçırdıklarını bildiği için yönetimi taraftarın önüne attı.

Hoca ben elimden geleni yapıyorum, biraz da yönetim yapmalı diyor. Çay içmeye değil icraat yapmaya gidin diyor.

Dursun 0 derbi , 0 sampiyonluk 140 milyon euro zararla birakti.

M.Cengiz ust uste kar aciklayan Alp yalman sonrasi tek baskan. 3 te 2 sampiyonluk ki pandemi olmasa 3 te 3 tu. Derbi galibiyetleri ki fb yi yendik o stadda 20 yil sonra.

Sen ve senin gibi transfer taraftari olanlar dursunla M.Cengizi aynı cumle icinde kullanir.
İkiside birbirinden beter. Kusura bakma ama o derbi galibiyetleri Cl primleri falan hocaya yazar baskana degil. Bu arada Dursun'un aldigi adamlari satip durdu Hic var mi kendi doneminde alinip satilan futbolcu?

İkisininde Floryadan iceri girememesi lazim.Hem Dursun hem de Cengiz

İrfan-Visca transferi olsa bile Hoca sayesinde olur valla bu yönetim bakkaldan sakız bile alamaz alsa bile Apo 1 tane şıpsevdiye 5 tl verir üstü kalsın der zati ne bekliyozki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt