Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 107689

Bunlar nasıl bir maldır anlamıyorum bu çocuk her gün başka biri oluyor birde inanıyorlar

dün mesuttu bugün İrfan olmuş yarın Visca olur:asd:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ulan itne şikeciler. mert hakan en kral galatasaraylıydı aldınız, mehmet topuz bjkli idi zorla aldınız. emre belözoğlu galatasarayda yetişti kral yaptınız. bu konuda konuşacak dünyadaki en son kulüpsünüz. biz sizin gibi bizi istemeyen hiçbi oyuncuyu zorla almadık almayız da. galatasaray bir his takımıdır.

GS'de hep şu oluyor dikkatli takip edin. Bir yerden bir haber çıkıyor sonra her delikten sürekli olumlu haberler pompalanıyor.
Dün saat 19:00'da hiç bir şey yoktu 21:30'da her yerden İrfan GS'de haberleri çıktı ne oldu maç oynanırken mi transfer gerçekleşti.

Aynı yazın Etebo geldiği gün Okay, GS'de diye her delikten haber pompalandığı gibi, sonuç?

Hocanın verdiği o 4 isimden sadece Onyekuru gelir, dünki rüzgarda bizleri 1 hafta oyalar artık.

İrfan-Visca-Onyekuru üçlüsü gelirse beklentim fazlasıyla karşılanmış olur. Kaçan oyuncudan ziyade bu üçlünün gelmesi elzem. Aksi halde yönetim kaçacak delik arasın.
Yönetim bu saatten sonra messiyide getirse yapılacak olan ilk seçimde şutlanacaklar o yüzden bunu bildikleri için ne taraftarı nede hocayı sallamıyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt