Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Bence oğulcan ve taylanı kıramaz.Oyuncu sabun gibidir dedigine itimat etmeyecen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence oğulcan ve taylanı kıramaz.Oyuncu sabun gibidir dedigine itimat etmeyecen
Apo ne cacik yiyorsun cik magarandan hesap ver taraftara ya da istifa et hain herif. Ne vasfin varda gectin transferin basina
ulan itne şikeciler. mert hakan en kral galatasaraylıydı aldınız, mehmet topuz bjkli idi zorla aldınız. emre belözoğlu galatasarayda yetişti kral yaptınız. bu konuda konuşacak dünyadaki en son kulüpsünüz. biz sizin gibi bizi istemeyen hiçbi oyuncuyu zorla almadık almayız da. galatasaray bir his takımıdır.Ekli dosyayı görüntüle 107689
Bunlar nasıl bir maldır anlamıyorum bu çocuk her gün başka biri oluyor birde inanıyorlar
dün mesuttu bugün İrfan olmuş yarın Visca olur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstad visca'yı unut.İrfan-Visca-Onyekuru üçlüsü gelirse beklentim fazlasıyla karşılanmış olur. Kaçan oyuncudan ziyade bu üçlünün gelmesi elzem. Aksi halde yönetim kaçacak delik arasın.

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En cok sevdiklerin kiyar renktasBence oğulcan ve taylanı kıramaz.![]()
Hoca’nın isteyipte yönetimin alamadığı gençler.
Haaland
Bennacer
Coulibaly
Moder
Jozwiak
Mostafa
Hauge
Umarım alınır.Üstad visca'yı unut.![]()
Yönetim bu saatten sonra messiyide getirse yapılacak olan ilk seçimde şutlanacaklar o yüzden bunu bildikleri için ne taraftarı nede hocayı sallamıyolar.İrfan-Visca-Onyekuru üçlüsü gelirse beklentim fazlasıyla karşılanmış olur. Kaçan oyuncudan ziyade bu üçlünün gelmesi elzem. Aksi halde yönetim kaçacak delik arasın.
Onu genişletip, rahatlacağım benMohammed sentetiene gidiyor rahatladin mi reis.
Üstad ciğer kalmadı...En cok sevdiklerin kiyar renktas
yani. alan geniş olunca normaldirOnu genişletip, rahatlacağım ben